Menu

SchaijkEenWerelddorp 3 jaar online !

Op 8 maart vieren we dat SchaijkEenWerelddorp al drie jaar aanwezig is op internet: Je bent die dinsdag om 20:00 uur welkom in Feesterij de Potter alwaar we ons lustrumpje vieren met een extra training betreft het gebruik van de website. We doen dit vooral voor de Schaijkse verenigingen die alsnog aktief gaan bijdragen aan de site, maar ook voor de vele nieuwe jonge ondernemers die we de laatste tijd hebben 'aangesloten' op de site. En eigenlijk is de avond voor iedereen > we gaan namelijk overstappen op een nieuw systeem, dus is het weer even geleden dat je een artikel hebt aangemaakt op de site, kun je meteen een update krijgen.
 
In die afgelopen drie jaar hebben we vele hoogtepunten bereikt op de site, en dan met name in combinatie met facebook: 55 jaar carnaval, de Marikenloop, Het SeW braderie-plein, Hetty bij Boer zoekt Vrouw, De uitgestelde optocht, noem maar op: allemaal evenementen in, over of voor ons mooie Schaijk die duizenden mensen bereikten. Toch zitten we pas op krap 1500 likers op Facebook, een aantal dat de meiden van Muts Af, Berg Op in 2 dagen behaalden...  ;-)
 
Omdat we een klein feestje vieren zijn koffie en thee van ons, wellicht zelfs iets lekkers erbij. Belangrijker is dat je zelf je laptop meeneemt en wellicht wat foto's artikelen op die laptop om meteen je eerste artikelen aan te maken onder begeleiding van de trainers. Meld je aan voor die avond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zorgen wij dat we een account voor je klaar hebben bij binnenkomst. Zorg nu samen even voor een goede opkomst - dat er van elke vereniging in ieder geval eenafgevaardigde is - dan kunnen we dat 4e jaar actief starten met zijn allen: met mooie evenementen, veel nieuws, fijne aanbiedingen en locale vacatures. Door Schaijkenaren, maar vooral voor Schaijkenaren.
 
Tot op ons feestje, Dinsdag 8 Maart 20:00 uur in de Potter.
Laatst aangepast opzondag, 14 februari 2016 21:06
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven