Menu

Breakout Run in de prijzen gevallen !

Het jaar is goed gestart voor de organisatie van Breakout Run in Schaijk. De uitdagende ‘obstacle run’ met het gevangenisthema is in de prijzen gevallen bij de Obstacle Run Awards van de website: obstakels.com. 

Zo is het in de strijd om de titel ‘beste Obstacle Run 2015’ 3e geworden van Nederland. Belangrijke pluspunten hierbij zijn de diversiteit binnen het evenement zoals een nachtrun, Junior Run en de mogelijkheid om samen geboeid aan elkaar te kunnen lopen. Daarnaast werd de sfeer tijdens de Breakout Run omschreven als ‘één grote familie’. Alles is in het thema van de gevangenis en de uitbraak. Naast de diversiteit zal het evenement dit jaar nog verder uitbreiden met een camping, geheel in het gevangenisthema. Tegen een kleine prijs kunnen deelnemers overnachten op het gevangenisterrein.

Naast deze 3e plaats heeft de organisatie de titel ‘Beste Kids Run 2015’ in ontvangst mogen nemen. De populariteit van Junior Runs en de hele familie wordt steeds groter. Tijdens het evenement zal de zondagmiddag in het teken staan voor deelnemers van 6 t/m 11 jaar en deelnemers van 12 t/m 15. Zij zullen een afstand van 2, 4 of 8 kilometer afleggen op het parcours en net zoals bij de volwassenen zal er voor hen een medaille klaarliggen bij de finish.

Inschrijven is mogelijk via de website: www.breakoutrun.nl

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven