Menu

Inschrijving Breakout Run 2016 start maandag 2 november

Met het organiseren van de Breakout Run wordt een uitdagende ‘obstacle run’ met een gevangenisthema neergezet, waarbij deelnemers moeten ‘uitbreken’ om het parcours te voltooien. Ook dit jaar hebben ‘gevangenen’ de kans om een run van 8 of 16 kilometer rondom de plassen van recreatiegebied ‘De Maashorst’ in Schaijk af te leggen. De diversiteit van hindernissen is wederom groot, van tijgeren onder prikkeldraad, het klimmen over zeecontainers, ME’ers passeren en het springen van een spectaculaire splashjump, dit is slechts een kleine greep uit de obstakels die moeten worden overwonnen.

De organisatie is achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen van de vierde editie van de Breakout Run. Het evenement zal plaatsvinden op 4 & 5 juni 2016.

Nieuw in 2016 is dat de Breakout Run niet meer bestaat uit 1 dag maar uit 2 dagen. Zo kan men kiezen om op zaterdag, zondag of beide dagen te lopen. Om dit meerdaags evenement compleet te maken, zal er dit jaar ook een camping worden geopend. Deze zal geheel in het gevangenisthema zijn, waar deelnemers tegen een kleine prijs kunnen overnachten op het gevangenisterrein.

Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een obstacle run worden georganiseerd voor de junioren en kinderen. Deze zal op zondagmiddag van start gaan en is bedoeld voor deelnemers van 8 t/m 11 jaar en deelnemers van 12 t/m 15 jaar. Zij zullen een afstand van 2, 4 of 8 kilometer afleggen op het parcours en net zoals bij de volwassenen zal er voor hen een medaille klaarliggen bij de finish.

De inschrijving van Breakout Run 2016 start a.s. maandag 2 november om 19:00 uur op www.breakoutrun.nl.

Schermafbeelding 2015-10-29 om 21.20.54Schermafbeelding 2015-10-29 om 21.20.54

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven