Menu

Ben Schaijks, Koop Schaijks !


Genieten, wonen, werken én spenderen in Schaijk !

 
Als we in Schaijk ook op de lange termijn volle scholen en clubkantines willen houden, is het zaak dat we niet alleen wonen en genieten in Schaijk, maar ook zoveel mogelijk daar ons geld uitgeven. Start in ieder geval eerst bij je eigen winkelier om de hoek, en lukt dat niet, kun je altijd nog naar de stad. Voor velen is het al 'een sport' geworden om juist zoveel mogelijk eerst in Schaijk te kopen. Op die manier blijft het geld in Schaijk en hebben de lokale ondernemers budget beschikbaar om diezelfde clubs te sponsoren, zodat zij voor de Schaijkse jeugd aan de gang kunnen blijven. (Bij voorkeur zoeken de clubs dan ook Schaijkse sponsors, zodat ze niet complete families naar andere dorpen sturen om daar hun boodschappen te gaan doen...)
 
Om bovenstaande manier van denken te onderstrepen heeft Schaijk een Werelddorp eigen cadeaubonnen gemaakt. Wie een cadeaubon weggeeft zorgt er zo voor dat het geld ook weer in Schaijk besteed wordt ! Om dat te belonen, worden onder de kopers van deze cadeaubonnen diverse prijzen verloot. De bonnen zijn vanaf nu te koop bij de Bruna aan de Runstraat en zijn in te leveren bij alle deelnemers van het Schaijk een Werelddorp platform. We hebben gekozen voor bonnen van 10 euro, want op die manier kun je met meerdere bonnen in een bijpassend envelopje je eigen cadeaubedrag bepalen: 20, 50 of 100 euro. Dat kan !
 
Lees meer informatie op www.schaijkeenwerelddorp.nl/cadeaubon. Hier vind je ook de lijst met deelnemers waar je deze bon kunt inleveren. Binnenkort daar ook meer informatie over de prijzen die we gaan verloten onder de weggevers ! We zijn ruim op tijd voor de decembermaand, dus sla je slag ! En zo houden we een mooi en sterk Schaijk, ongeacht bij wie we heringedeeld worden  :-)
Laatst aangepast opvrijdag, 09 oktober 2015 08:28
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven