Menu

Gebruik de clubkascampagne voor jezelf of je toekomst

pumptrack pumptrack

MTB Schaijk: Van 12 tot en met 25 oktober kunnen leden van de Rabobank 5 stemmen uitbrengen op een vereniging of stichting. Elke stem levert geld op voor deze vereniging of stichting. Het geld mag de club ook inzetten om bijv. een jubileumfeest aan de leden te geven.De stichting MTB Schaijk heeft geen leden, zij wil het geld gebruiken om iets moois te geven aan de gemeenschap.

Uw stem aan MTB Schaijk wordt geïnvesteerd in de aanschaf van een openbaar te gebruiken pumptrack. Dat is een golvende baan waar je met je fiets, step, scateboard of scates jezelf kunt voortbewegen door middel van je lijf. Door afwisselend je lijf en ledematen naar voren en naar achteren te bewegen ga je aan het rollen. Je gebruikt de kracht en snelheid van het naar beneden rollen om naar boven op de volgende golf te komen. Door op deze manier te bewegen train je heel veel spieren in je lichaam, het is een zogenaamde core-stability training.

Het mooie van een pumptrack is dat het super gezond is, kei hartstikke leuk om te doen en iedereen kan het. Van jong tot oud van meisje tot dame en van jongen tot vent. Het is een sportactiviteit die door iedereen gebruikt kan worden. Laat dat nou precies zijn wat MTB Schaijk voor de gemeenschap wil realiseren.

Een stem aan MTB Schaijk is een stem aan jezelf, je vrienden, je buren, je kinderen en niet te vergeten aan een gezonde en leuke toekomst.

Motto MTB Schaijk: Goed, gezond en beter blijven fietsen.

Rene Manders

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven