Menu

25 jarig bestaan Arthur Visschers Reclamestudio

In augustus 2015 bestond Arthur VIsschers reclamestudio 25 jaar. En dat is reden voor een feestje. Begonnen in de Runstraat met slechts een tekentafel, en voornamelijk handgereedschap is het bedrijf inmiddels  volledig meegegaan in de vaart der volkeren.

In 1993 werd onderdak gevonden in de "oude Bieb' in Schaijk, waar wonen en werken werd gecombineerd. Opmaak en ontwerp via computers, snijwerk door middel van plotters en grootformaat printwerk op zeer professionele printers hebben in de loop der jaren hun intrede gedaan binnen het bedrijf. Voorop staat echter nog steeds een stuk vakmanschap en grafisch inzicht, waarmee het team van Arthur Visschers reclamestudio zich onderscheidt.

Met een groot gevoel voor praktisch gebruik worden ontwerpen omgezet tot een bruikbaar eindproduct.

Waar in het begin vooral de nadruk lag op het ontwerpen en beletteren (toen nog geheel handmatig), is in de afgelopen 25 jaar het dienstenpakket behoorlijk uitgebreid. Ondernemers kunnen bij Arthur Visschers reclamestudio ook al weer jaren terecht voor het bedrukken en borduren van (bedrijfs-) kleding, gevelreclame en autobelettering.

Zo kan de klant dus op één adres voor al zijn wensen op het gebied van reclame en bedrijfspresentatie een oplossing vinden.

Het 25-jarig jubileum wordt gevierd met een open dag voor genodigden en een afsluitende feestavond.

Dit zal plaatsvinden op 11 september aanstaande, en op deze dag zal tevens het nieuwe logo definitief in gebruik genomen worden.

Nieuwsgierig geworden?? Bij Arthur Visschers reclamestudio bent u altijd welkom voor een oriënterend gesprek.

Arthur Visschers reclamestudio
Burg. Hoefnagelstraat 9
Schaijk

www.arthurvisschers.nl

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven