Menu

Schoijkse Reizen.

Waar droomt een Schoikse mins van juist ja van de

“droombestemming Mauritius “.

Wie Mauritius zegt, denkt direct aan een azuurblauwe zee, witte stranden, wuivende palmbomen en luxe hotels. Het zonovergoten eiland in de Indische Oceaan maakt dit imago meer dan waar en biedt de reiziger zelfs meer dan dat.


RIU opent maar liefst drie nieuwe hotels op Mauritius!

In samenwerking met luchtvaartmaatschappij Emirates vliegt de vakantieganger vanaf Amsterdam, via Dubai, twee keer per week naar Mauritius met het grootste passagiersvliegtuig ter wereld, de A380. Ter plaatse kan gekozen worden uit een keur aan hotels, van sfeervolle driesterren appartementen tot luxueuze vijfsterren all inclusive resorts, waaronder de gerenommeerde RIU hotels. RIU opent op Mauritius maar liefst drie hotels: RIU Coral, RIU Creole en het adults only hotel RIU Le Morne. Alle direct aan het strand gelegen en uiteraard met de bekende, zeer uitgebreide all inclusive formule.


Meer dan een strandparadijs

Mauritius is zeker het gedroomde strandparadijs maar biedt meer dan dat. Het eiland in de Indische Oceaan heeft een groot aanbod aan watersportactiviteiten, zowel boven als onder het wateroppervlak. Het weelderige eiland herbergt ook historische bezienswaardigheden, een groen binnenland met onder andere watervallen, suikerrietvelden, en botanische tuinen, hiking mogelijkheden, een heerlijke keuken en een aangenaam klimaat. Het is er altijd zonnig met het gehele jaar door temperaturen tussen de 25 en 33 graden. Last but not least: de vriendelijke bevolking is misschien nog wel het belangrijkste visitekaartje van deze Afrikaanse parel.


Blijft het bij dromen en blijft u liever dichter bij huis. Bezoek dan onze eigen Maashorst die ook historische is en  waar u ook hiking mogelijkheden heeft. Volop kunt fietsen. Lekker kunt eten bij de lokale restaurantjes en tja de zon die missen we af en toe maar daar kun je ook over dromen……

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven