Menu

Schoikse Reizen: Siam Park

Siam Park, een spetterende vakantie!

In het zonnige Costa Adeje op Tenerife (Spanje) ligt Siam Park, ’s werelds beste waterpark. Dit waterpark is zonder twijfel de droomplek van ieder kind. Dit door Thailand geïnspireerde park is maar liefst 185.000m en biedt allerlei fantastische attracties voor het hele gezin.

Bekend is de Tower of Power, een 28 meter hoge glijbaan waarbij je onderaan door een transparant aquarium met vissen, haaien en roggen gaat. Ook The Dragon is erg geliefd, dit is een spannende tornado waarbij je in een tunnel met een lichtshow wordt afgeschoten in een brede trechter.

Voor de jongere kinderen is er onder andere The Lost City, een waterspeelplaats met 120 verschillende dingen waar ze zich mee kunnen vermaken. Om het waterparadijs compleet te maken, beschikt Siam Park over een enorm golfslagbad met de hoogste kunstmatige golven (tot vier meter) ter wereld. Hier kunnen zowel kinderen als ouders leren surfen. Binnenkort wordt de gloednieuwe attractie Singha geopend. Met een enorme snelheid hebben gasten hier de mogelijkheid om van een ruim 200 meter lange baan te glijden. U glijdt vol adrenaline en met een drijvende band voor drie personen naar beneden.

Zo’n mooi zwemparadijs hebben we helaas niet in Schaijk Een Werelddorp maar wat we wel hebben is  een heel mooi zwembad, wel niet zo luxe en groots zoals hierboven beschreven maar bij “De Kriekeput” kun je heerlijk zwemmen, is er ook een glijbaan en de kinderen vermaken zich hier prima met warme dagen en ook als het minder warm is, want dan gaat het dak dicht en dat hebben ze dan weer niet in Siam park :-)

Laatst aangepast opdinsdag, 30 juni 2015 19:41
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven