Menu

Website schaijkeenwerelddorp.nl is live

| | |

Op 8 maart 2013 is de vernieuwde website van Schaijk een werelddorp live gegaan ! Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om een compleet nieuwe website neer te zetten. Op de website is ook het nieuwe logo te zien en in de media verschijnen advertenties opgemaakt volgens een nieuwe stijl. Kortom, een frisse start.


We zijn nog niet klaar met de site: hij wordt gelanceerd in twee fases. De site zoals u die voor u ziet is af en zal zo blijven staan. Echter in een tweede face (rond juni 2013) willen we de bedrijven en verenigingen in staat stellen om hun eigen (bedrijfs)pagina op de site aan te maken, waarop men eigen nieuws, evenementen, aanbiedingen en vacatures kan plaatsen. Wanneer die fase gereed is zullen alle onderwerpen van de deelnemers automatisch gegroepeerd worden onder de 4 categorieen en op die manier zal de site zichzelf in stand houden: tenminste, als de bedrijven en verenigingen actief met hun pagina aan de slag gaan !

Waar je nu alvast enkele voorbeelden ziet van aanbiedingen, nieuws en evenementen, zullen deze straks vanuit de centrale database worden gepubliceerd. Voor nu dus alvast een voorproefje hoe het eruit zal gaan zien !

Doel van deze site is om een centrale plek te worden voor alle evenementen in Schaijk. Het is dus van belang dat de site door een grote groep gevonden en gebruikt gaat worden. Draag bij door een banner van deze site op de site van je bedrijf of vereniging te plaatsen. Bekijk hiervoor de beschikbare banners op de pagina 'over deze site'.

We weten dus dat de site nog niet compleet is en misschien zelfs een foutje bevat hier of daar. Daar gaan we riching fase 2 flink mee aan de slag! Heb je suggesties of een bijdrage, neem dan contact op met de webredactie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijdragen kan ook ! We zijn nog op zoek naar:
- Foto's van de geschiedenis van Schaijk
- Foto's van 75 jaar ondernemen in Schaijk
- Interessante Schaijkse evenementen (voor de periode tot 1 juli)

De webredactie

Laatst aangepast opvrijdag, 21 juni 2013 09:57
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven