Menu

500 flacons oud frietvet en ruim 430 mobieltjes

Dameskorfbalvereniging Emos heeft afgelopen zaterdag 7 maart maar liefst 500 flacons oud frietvet en ruim 430 mobieltje opgehaald. De club riep de afgelopen weken iedereen uit Schaijk op om deze spullen bij de voordeur te zetten. Vanaf 11 uur haalden de leden van Emos huis aan huis het oude frietvet en de mobieltjes op. Het frietvet en de mobieltjes worden ingeleverd en de opbrengst hiervan is bedoeld om het 50-jarig jubileum van de club feestelijk te kunnen vieren. 

Korfbalvereniging Emos is tevreden over de opbrengst, maar hoopt dat de hoeveelheid frietvet en oude mobieltjes nog toeneemt. Oud frietvet en mobieltjes kunnen namelijk nog steeds ingeleverd worden op twee verschillende adressen: bij William Franssen (Hoog Schaijksestraat 33) en bij de kantine van Emos (Bossestraat 10) tijdens trainingstijden. Op www.emosschaijk.nl zijn deze tijden te vinden. Ook gaat Emos de inzamelactie in het najaar herhalen.

Meerdere acties 
Het inzamelen van frituurvet en mobieltjes is de eerste in een reeks van acties die Emos organiseert. De vereniging staat 19 april ook op de braderie om spullen en cupcakes te verkopen. Verder staat er hele jaar een hometrainer op allerlei evenementen: voor elke gefietste kilometer krijgt de club een financiële bijdrage. Daarnaast verkoopt Emos eind december oliebollen. Het geld is bedoeld om het 50-jarig jubileum van de vereniging feestelijk te kunnen vieren.Over Emos
Dameskorfbalvereniging Emos is een sportieve, ambitieuze en gezellige club. Bijna tweehonderd dames, verdeeld over ruim vijftien jeugdteams en zes seniorenteams, leven zich elk weekend sportief uit. Senioren 1 speelt hierbij met trots in de hoofdklasse. En met activiteiten als Sjors Sportief, het schoolkorfbaltoernooi en de koningsspelen staat Emos midden in de samenleving. Emos vindt haar kracht in samenwerken: in de vereniging zelf, maar ook daarbuiten. Zo helpt Emos al jaren mee met de wandelvierdaagse en de zomercarnaval.

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven