Menu

Tandartspraktijk van Koersveld wordt Mondmedicentrum Schaijk

Tandarts van Koersveld is al sinds 1981 actief als tandarts in Schaijk. In die jaren groeide zijn praktijk uit tot een met de zorg voor meer dan 3.000 patiënten. Gezien zijn leeftijd heeft hij er recent voor gekozen om te stoppen als tandarts en het stokje over te dragen aan een jongere generatie tandartsen van Mondmedicentrum.

In Mondmedicentrum heeft tandarts van Koersveld een geschikte organisatie gevonden waarin hij veel vertrouwen heeft.  Mondmedicentrum kent dezelfde mensgerichte aanpak als beleid en combineert dit met deskundige tandheelkunde.

Over Mondmedicentrum

Kenmerkend voor de tandartspraktijken van Mondmedicentrum is de focus op kwaliteit zorgverlening, verricht door een team van zorgverleners die u echte aandacht geven. Zo informeren zij patiënten uitgebreid over de gezondheid van hun gebit, is er veel aandacht voor preventie en wordt er uitgebreid de tijd genomen voor behandelingen. Wilt u meer informatie over de werkwijze van Mondmedicentrum? Ga naar www.mondmedicentrum.nl Bent u benieuwd naar wat anderen van Mondmedicentrum vinden? Ga naar www.klantenvertellen.nl/referenties/mondmedicentrum.

Inschrijven als nieuwe patiënt is mogelijk

Inschrijven bij de tandartspraktijk kan online door op www.mondmedicentrum.nl het inschrijfformulier in te vullen, of door vanaf 2 maart te bellen naar 0486 – 46 39 37. Na ontvangst van de inschrijving neemt de praktijk snel contact op voor het maken van de eerste afspraak.

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven