Menu

Eetcafé De Notaris in Schaijk wint de Gouden Tapknop

 
   

Café De Notaris in Schaijk wint de Gouden Tapknop

Schaijk, 11 januari 2015 – In Café De Notaris wordt het beste bier getapt van de regio Brabant. De horecazaak is de winnaar van de Gouden Tapknop en mag zich daarmee Top Horecazaak van 2014 in de regio noemen. De eigenaren van Café De Notaris namen deze bijzondere onderscheiding in ontvangst uit handen van Pieter Billiau van HEINEKEN Nederland. De Bronzen Tapknop ging naar ’t Wapen van Beers en Café Coehoorn in Grave sleepte de Zilveren Tapknop in de wacht. De drie winnaars gaan op 25 januari naar Ahoy Rotterdam voor de bekendmaking van het Gouden, Zilveren of Bronzen Fust.
 
De uitreiking is onderdeel van het Goed Getapt programma van HEINEKEN Nederland, dat in 2015 voor het tiende jaar de kwaliteit van de Nederlandse Horeca verhoogt. “Het programma is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse horeca”, aldus Regio Sales Manager Pieter Billiau van HEINEKEN Nederland. “De horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma worden beoordeeld op gastheerschap, service en kwaliteit. Bij Café De Notaris genieten gasten van bier zoals je hiervan hoort te genieten.”
 
De winnaars worden gekozen op basis van ervaringen en rapportages van zogenoemde mystery guests. Eigenaren Stef Heijmans en Luuk van Heereveld van Café De Notaris zijn erg trots op de onderscheiding. “Fantastisch dat we hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om te investeren in kwaliteit en dat betaalt zich terug in meer werkplezier en tevreden gasten. Dat we daar nu deze onderscheiding aan toe mogen voegen, is een kroon op ons werk!”
 
Beste horecazaken van 2014
De drie Tapknop-winnaars zijn op zondag 25 januari 2015 met 100 horecaondernemers uit het hele land aanwezig in Ahoy Rotterdam voor de bekendmaking van het Gouden, Zilveren of Bronzen Fust, de prijzen voor de beste horecazaken van 2014. In de ‘Grootste kroeg van Nederland’ zullen zij ook als VIP-gasten aanwezig zijn tijdens De Vrienden van Amstel LIVE! 2015.
 
Over Goed Getapt
De verkiezing van de Gouden Tapknop 2014 maakt deel uit van het Goed Getapt programma van HEINEKEN Nederland. Jaarlijks doen hieraan ruim 2.000 horecaondernemers mee, die Heineken, Brand of Amstel op de tap hebben. Zij zijn herkenbaar aan het Goed Getapt-gevelschild, een kwaliteitskeurmerk voor onze ondernemers. Het Goed Getapt programma heeft tot doel om bewustwording van kwaliteit en kwaliteitsbeleving in de horeca te verhogen met de focus op tapbier. De Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop worden toegekend op basis van ervaringen en rapportages van mystery guests die alle deelnemende horecazaken minstens 4 keer bezoeken. Ondernemers worden beoordeeld op goed gastheerschap, service en bierbehandeling. Goed getapt bier, maar ook het op de juiste manier serveren en behandelen van speciaalbier betaalt zich uiteindelijk uit in tevreden gasten die vaker terugkomen.
Luuk van Heereveld

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven