Menu

De SOK komt er weer aan !

Vorig jaar rond deze tijd kondigden we de SOK aan, voorheen bekend als de Schoikse Oudejaars Kwis. Traditioneel speelde deze kwis tussen oud en nieuw en werd er uren lang gezocht, rondgereden en vergaderd. De hele kerstvakantie werd eraan gespendeerd. In die tijd speelde Simply The Best van DAW ook al, maar werd toen nog niet zo uitgebreid bezocht dan nu (101 deelnemende teams in 2014). Omdat iedereen in deze periode dus al druk is hebben we een aangepast plan voor dezelfde afkorting SOK:

Schoikse Ollingjoar Kwis

Dat gaat het worden en we gaan nog voor de carnaval van start. Daarna volgt elke (2 tot) 4 weken een serie vragen en bij een volgende ronde wordt de uitslag en de nieuwe stand bekend gemaakt. Iedereen kan dus mee doen in teamverband of alleen. Er zijn weer leuke geldprijzen te winnen en we sluiten het jaar af met de uitslag van de laatste 3 rondes en een prijsuitreiking in een gezellig cafe. Weet je nu al dat je mee wilt gaan doen, kun je je alvast aanmleden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hou de site in de gaten: binnenkort volgt de formele informatie, maar we wilden jullie in deze kwis-tijd alvast op de hoogte brengen van onze plannen. Vorm een team, begin je alvast in te lezen, meld je alvast aan, dan komen we binnenkort bij je terug met de officiele aankondiging en niet lang daarna de eerste vragen.

Laatst aangepast opmaandag, 26 september 2016 22:25
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven