Menu

Kerstshoppen in Schitterend Schaijk

Schaijkse winkeliers geven kerst-attentie cadeau tijdens koopzondag op 14 december.

Schaijk: volop sportiviteit, sfeer en shoppen in het weekend van 13 en 14 december. Zaterdagavond 13 december de nu al befaamde “Glow & Snow run”.

The day after:  zondag 14 december zetten vele winkeliers hun deuren open van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze koopzondag hebben alle Schaijkse winkeliers een leuke kerstattentie voor hun klanten.

“De koopzondagen worden steeds drukker in Schaijk door de originele acties op deze dagen en niet in de laatste plaats vanwege de grote verscheidenheid aan goede winkels”, merkt Huub Christiaans van de Albert Heijn op.

Deze koopzondag is voor veel consumenten nog een prima gelegenheid om hun kerstinkopen te doen.

Behalve de leuke  kerstattentie doen veel winkeliers nog iets extra’s op deze dag. Zo organiseert Manders Optiek & Juwelier een Buddha to Buddha dag, geeft Delleman Bloemen 20% korting op  losse kerstartikelen en houdt Bakkerij Sanders Open Huis.

Daarnaast zorgen de ondernemers voor een warme kerstsfeer in hun winkels en is het alleen daarom al de moeite waard om te komen “kerstshoppen in schitterend Schaijk”. Let dan ook eens op de mooie kerstverlichting in de diverse straten en wijken.

De Schaijkse winkeliers hebben er zin in: kerstshoppen in een schitterend dorp, met grote diversiteit, gratis parkeergelegenheid, gastvrij en deskundig.

De straten zijn verlicht, de ballen hangen in de boom, de kerststukjes zijn gemaakt, de Glühwein is warm…………………….

Kortom: U zijt wellekome!!

Foto’s gemaakt door Evie van Leuken uit Schaijk

Laatst aangepast opwoensdag, 03 december 2014 19:46
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven