Menu

Schaijks Prijzenfestijn is weer van start gegaan

17 November is het weer van start gegaan: HET SCHAIJKS PRIJZENFESTIJN.

Dit jaar is de prijzenpot nog aantrekkelijker dan die van de vorige editie.

Naast HONDERDEN CADEAUBONNEN van de deelnemende winkeliers zijn er nu zelfs “cadeaubon-pakketten” te winnen, met als hoofdprijs een CADEAUBON-PAKKET TWV € 250.00 en nog 3 CADEAUBON-PAKKETTEN TWV € 100.00.

Vele Schaijkse winkeliers doen weer enthousiast mee met deze actie. Het werkt heel eenvoudig en klantvriendelijk: Alle kopende klanten bij de deelnemende bedrijven uit Schaijk ontvangen bij iedere € 10.00 die zij besteden een lot met bijbehorend lotnummer. (per besteding geldt een maximum aantal loten van 30 stuks).

Het enige wat de klant dan nog hoeft te doen is op de site “Schaijk, een werelddorp”, checken of er een prijs op het desbetreffende lotnummer is gevallen.

De actie duurt tot 8 december 2014.

Zo zie je maar weer: De Schaijkse winkeliers doen er ook in de toch al dure decembermaand alles aan om hun klanten te verrassen. Prijzenfestijn, gratis parkeren, gastvrijheid, deskundigheid, veelzijdigheid en veel verwennerij in Schitterend Schaijk.

Schaijk, daar weet je dat je welkom bent.

Laatst aangepast opzaterdag, 22 november 2014 14:45
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven