Menu

Landerdnet: Glasvezel voor iedereen!

'Met posters en ballonnen kleuren we heel Landerd blauw'

Met als doel om in heel de gemeente Landerd een glasvezelnetwerk aan te leggen, is deze week de campagne “Glasvezel voor een bloeiend Landerd” van start gegaan.

Dit motto geeft kernachtig weer waar glasvezel voorstaat. Nieuwe mogelijkheden en toepassingen op gebied van zorg, onderwijs, beveiliging en ontspanning, letterlijk tot in de woning, worden via glasvezel voor ons bereikbaar. Voor jong en oud. Voor nu en in de toekomst. Niet alleen voor de kernen maar ook voor de bewoners in het buitengebied en bedrijventerreinen. Kortom glasvezel is er voor iedereen.

Komende week worden huis-aan-huis posters bezorgd. Zaterdag 18 oktober in de kern Reek en in een deel van de kern Zeeland. Woensdag 22 oktober in het overige deel van de kern Zeeland en een deel van de kern Schaijk. Zaterdag 25 oktober overig deel van de kern Schaijk.

Om ook het buitengebied de mogelijkheid te bieden om zich aan te melden en mee te dingen naar een van de superprijzen vragen wij uw hulp om de tassen met daarin de posters, flyers, ballonnen en aanvullende informatie in uw buurtschap te bezorgen. Wij komen deze tassen graag komende dagen bij u afgeven. Wij zullen hierover telefonisch contact opnemen.

Door de poster zichtbaar voor het raam te hangen geeft u niet alleen aan het initiatief te steunen maar maakt u daarmee ook kans op het winnen van het gratis jaarabonnement internet, radio/tv en telefonie. Heeft u zich al aangemeld dan hoeft u alleen maar de poster zichtbaar op te hangen.

Doe mee en maak kans op een gratis jaarabonnement internet, radio/tv en telefonie ter waarde van  598 euro. Er worden tientallen abonnementen verloot!

Als het na een jaar niet bevalt gaat u gewoon eenvoudig terug naar uw huidige dienstenaanbieder. Met de komst van glasvezel heeft u niet alleen zelf het voordeel, maar maakt u het ook mogelijk dat de bewoners in het buitengebied en de bedrijven op de bedrijventerreinen ook de beschikking krijgen over het toekomstvaste netwerk. Een netwerk waar elke partij diensten over kan aanbieden. Diensten die u meer comfort zullen geven op gebied van zorg, onderwijs, ontspanning en leefbaarheid. Voor u en uw dorpsgenoten maximale keuzevrijheid. Door deze keuzevrijheid zal de concurrentie worden bevorderd en zullen de mogelijkheden worden vergroot. Dit zal ongetwijfeld leiden tot scherpe tarieven waar u als inwoner van Landerd dan weer van profiteert.

Indien het project nu niet doorgaat is het maar de vraag wanneer dan wel. Als u de voordelen op een rijtje zet en zich afvraagt wat u feitelijk te verliezen hebt? Laat Landerd bloeien en meld u eenvoudig aan via http://www.landerdnet.nl/online-aanmelden

  1. Met een super aanbod van € 28,50 voor de eerste 3 maanden is glasvezel nu zelfs goedkoper dan Ziggo of KPN!
  2. U betaalt GEEN borg.
  3. De monteur sluit straks de TV, computer en telefoon GRATIS aan.
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven