Menu

Première

From:
RHTC - Euroblech RHTC - Euroblech

De nieuwe 15 ton brootspers en 300 ton werkplaatspers van RHTC worden tijdens de EuroBLECH in Hannover voor het eerst tentoongesteld in hal 12 - stand B50!

De RHTC brootspers heeft een capaciteit van 15 ton en een cilinderslag van 600 mm. Deze pers is uitgerust met een richting besturingsventiel, een snelheidsregel ventiel, een 220V CEE stopcontact en heeft een hoge nader- en werksnelheid. Deze RHTC brootspers is uitermate geschikt om zeer nauwkeurig te brootsen.

De nieuwste werkplaatspers van RHTC heeft een capaciteit van 300 ton en een cilinderslag van 480 mm. Deze gemotoriseerde, hydraulische werkplaatspers is uitgerust met een verschuifbare cilinder, twee snelheden, een handpomp en een werkbreedte van 1750 mm!

Met deze twee nieuwe hydraulische persen wordt het 'Profi Press' assortiment van RHTC weer uitgebreid: nu verkrijgbaar in 15 tot en met 300 ton. Deze persen worden exclusief in Nederland gemaakt en voldoen aan de laatste CE normen. Alle RHTC producten zijn aan te vragen bij de RHTC dealers via de website: www.rhtc.nl - hier vindt u de dealerlijst en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Het team van RHTC heet u graag welkom tijdens de EuroBLECH in hal 12 - stand B50.

Tot dan!

Rob Huberts

Website: www.rhtc.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven