Menu

Diverse, nieuwe hydraulische persen in het programma van RHTC

De catalogus van RHTC heeft dit jaar flink wat veranderingen ondergaan. Naast de bekende Profi Press werkplaatspersen van Nederlands fabricaat heeft RHTC namelijk een breed scala aan nieuwe hydraulische persen, geproduceerd in Spanje, in het programma opgenomen. RHTC is een samenwerkingsverband aangegaan met deze Spaanse fabrikant en deze persen zijn van dezelfde hoge kwaliteit die u van RHTC gewend bent. Heeft u interesse in een portaal pers, c-frame pers, vier koloms pers, horizontale richtpers, hydraulische pers met vaste tafel of een productiepers? Dan bent u bij RHTC aan het juiste adres!

Op dit moment verkoopt RHTC zijn machines aan dealers in 56 verschillende landen en wij voegen daar graag nog een aantal landen en nieuwe RHTC dealers aan toe. Onze RHTC dealers worden op elke mogelijke wijze ondersteund via onze website, onze catalogus en verschillende beurzen. Lijkt het u wat om een RHTC dealer te worden, neem dan contact met ons op - wij informeren u graag.

Omdat wij over de gehele wereld veel zaken doen met gebruikte machinehandelaren, zijn wij lid van de EAMTM geworden. U kunt ons daarom ook vinden op de USETECH in Keulen van 5 tot en met 7 mei. Kom langs in hal 9E - stand G144 voor meer informatie over ons nieuwe programma of over een RHTC dealerschap. We zien u graag verschijnen!

Daarnaast zijn wij natuurlijk ook weer op de EUROBLECH in Hannover te vinden, de plaatbewerking beurs die in oktober gehouden wordt. Daar zullen wij enkele nieuwe modellen en accessoires voor onze Profi Press tentoonstellen, waaronder een joystick, machine verlichting en een voetpedaal. Nieuwsgierig naar onze machines? Kom dan ook langs op de EUROBLECH in hal 12 - stand B50. Mocht u niet zo lang kunnen wachten, dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom op ons bedrijf aan de Hoogschaijksestraat 19 in Schaijk.Rob Huberts

Website: www.rhtc.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven