Menu

Boekentip van Anja Maathuis

DE KRAAMHULP

 
Esther Verhoef
 
Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam.

Miriam, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge dood van haar broer niet verwerken. Ze vermoedt kwade opzet van zijn mooie weduwe Hennequin. Tijdens haar zoektocht naar Hennequins verleden groeit bij Miriam de overtuiging dat ze te maken heeft met een levensgevaarlijke psychopate. En juist deze vrouw heeft zich onmisbaar gemaakt in het jonge, kwetsbare gezin...
De kraamhulp beschrijft tien beslissende dagen uit het leven van drie jonge vrouwen. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust vinden elkaar in een beklemmende, ontroerende pageturner: Esther Verhoefs engste thriller ooit.


Anja Maathuis: Esther Verhoef weet in dit boek de spanning er goed in te houden. Zeker tegen het eind, kun je het echt niet meer wegleggen.
Laatst aangepast opdinsdag, 14 oktober 2014 10:53
Ben & Anja Maathuis

Bruna is de meest inspirerende verwenwinkel in de wereld van lezen en schrijven en onderscheid zich door beleving en assortiment. Ben en Anja Maathuis zijn het gezicht van Bruna Schaijk, een winkel waar u terecht kunt voor boeken, tijdschriften, wenskaarten, rookartikelen, papier en schrijfwaren. In de winkel is tevens een Post.nl-balie en een servicepunt van ING gevestigd.

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven