Menu

19 april start jaaropleiding Permacultuur bij Autarkia

From:

Jaaropleiding Permacultuur

Maranke Spoor geeft regelmatig introductiecursussen Permacultuur bij Autarkia. De cursisten zijn steeds zo enthousiast, dat er nu besloten is om een langere Permacultuur-opleiding te geven.
Het betreft een jaaropleiding permacultuur, waarin je verspreid over een jaar op 12 zaterdagen les krijgt bij Autarkia. Daarnaast worden er 3 excursiedagen georganiseerd, waarin we met zijn allen andere bedrijven/tuinen gaan bekijken, zodat je inzicht krijgt in duurzaamheid in de breedste zin van het woord en praktische voorbeelden krijgt aangereikt.

De jaaropleiding Permacultuur start op 19 April 2014 en zal duren tot en met 18 April 2015. Op deze manier zullen we alle seizoenen in de tuin kunnen ervaren en behandelen.

Maranke Spoor, bekend van Permacultuurschool Nederland, verzorgt deze opleiding. 

  • Aanmelden jaaropleiding

Datum: 19 april 2014 tot en met 18 april 2015
Tijd: 15 zaterdagen
Inclusief: 3 excursiedage bij andere bedrijven/tuinen
Locatie: Autarkia, Broksteeg 2A Schaijk
Kosten: € 1299,- incl. koffie/thee met koek, en soep met brood uit de keuken van Autarkia.


Informatie cursus: vindt u op marankespoor.nl


Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                        Tel. nr.: 0486-463130 vragen naar Nellie of Dirk 

Dirk Megens

Autarkia is een ambachtelijke biologische Shiitakekwekerij in een eetbare Permacultuurtuin.

Wij kweken onze paddenstoelen allemaal op boomstammen buiten, zoals dat in Japan al zo'n 2000 jaar gebeurt. Hierdoor krijgen we de lekkerste, meest gezonde Shiitake. Dit doen wij in een tuin die wij volgens de principes van de Permacultuur hebben aangelegd, waar doorheen wij een Blotevoetenpad hebben gecreëerd. Wij geven rondleidingen waarbij u kennis maakt met de wijze waarop wij deze bijzondere paddenstoel kweken en uitleg krijgt over de verschillende elementen van Permacultuur die in onze tuin verwerkt zijn. 

Nieuwsgierig geworden: kijk eens op  www.autarkia.nl voor meer informatie.

Website: www.autarkia.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven