Menu

Eet en borrelcafe de Notaris opent haar (digitale) deuren

Op zaterdag 12 april opent eet en borrelcafe de Notaris haar deuren. Voorbijgangers hebben al kunnen zien dat het statige pand enorm is opgeknapt en nieuwsgierige verslaggevers hebben al af en toe door de ramen gespiekt: het ziet er allemaal goed uit. Een mooie aanwinst voor Schaijk en een veen betere benutting van het terras met de mooiste ligging ten opzichte van de zon !

Dit kunnen we gaan verwachten van uitbaters Stef en Luuk: "Wij willen een jong en dynamisch bedrijf neerzetten wat horeca als een vak ziet en heel gastvrij is. Dat houdt in dat we onze gasten willen vermaken, verwennen en verrassen binnen de tijd dat ze bij de Notaris zijn. We besteden veel aandacht aan onze gerechten en drankjes en willen deze goed en leuk presenteren. We werken graag samen met lokale ondernemers en proberen een informele sfeer te creëren waarin iedereen zich thuis voelt!"

De website is inmiddels online: watertanden is al mogelijk bij het bestuderen van de kaart: eetcafedenotaris.nl

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven