Menu

Schaijkeenwerelddorp.nl bestaat een jaar en viert dit met fotowedstrijd !

Op 8 maart 2013 is de website van Schaijk een Werelddorp live gegaan in de nieuwe huisstijl. Vele bezoekers hebben de site al gevonden, al dan niet via de Facebook pagina, die die dag ook live ging. Met grote evenementen als de Marikenloop, 55 jaar Moeslands Carnaval en de Glow & Snow run werd de site flink bezocht. Maar ook door het jaar heen zorgt lekker leesbare inhoud als de ondernemer van de maand, Schoikse Minse of lekkere streekgerechten voor een gezellig bezoekersaantal. Een deel van de Schaijkse ondernemers en Verenigingen hebben de site inmiddels ook al gevonden als kanaal om hun nieuws, aanbiedingen en evenementen te delen, maar dit kan nog veel beter; Daar blijven we aan werken.

Ook voor het tweede jaar hebben we plannen voor de site en als werkgroep gaan we dan ook in dit tweede jaar weer flink aan de slag. Het liefste doen we dat op basis van jullie wensen: we hebben zelf wel ideeën, maar het is jullie site, dus dan mogen jullie ook aangeven wat je graag op de site wilt kunnen lezen, doen en bekijken. Een van onze wensen is om de site te verversen met mooie nieuwe foto’s van levendige verenigingen, mooie Schaijkse plekjes, genietende mensen, trotse ondernemers en bekende Schoikse minse. Daarom willen we iedereen oproepen om mee te doen aan onze fotowedstrijd. Doe mee en win met je foto een waardebon om te besteden in je eigen Schaijk, van 50, 100 of 150 euro. Ook is er weer een publieksprijs: Een diner voor twee in het nog te heropenen restaurant de Notaris. Kun je meteen even kennis maken.


We hopen dat jullie allemaal op deze manier ons eerst jubileum mee vieren: op deze manier wordt het nog meer jullie site en kun je nog mooie prijzen winnen ook nog !

Bekijk hier de voorbeelden en de spelregels 

 

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven