Menu

Mountainbikeclub CycleSchik presenteert nieuw clubtenue!

Mountainbikeclub CycleSchik presenteerde zijn nieuwe clubtenue bij De Kriekeput in Herpen. Alle leden en sponsoren waren uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn. Vanaf 12.30 uur was er een hartelijk ontvangst door het bestuur van CycleSchik. Na een informeel kennismakingsrondje met de onder andere de hoofdsponsoren - Rösler uit Oss en De Kriekeput - en de leden van de fietsclub, wachtte iedereen vol spanning op de presentatie van de nieuwe clubkleding welke is voorzien van het logo van schaijkeenwerelddorp.

Op de klanken van het alom bekende nummer van Joe Cocker 'You can leave your hat on' swingde het bestuur in niets onthullende zwarte capes inclusief fietshelm en fietshandschoenen de zaal van De Kriekeput binnen. De leden en sponsoren waren aangenaam verrast en onder luid applaus danste iedereen uitbundig mee, terwijl het bestuur de spanning opbouwde door te beginnen met - op het ritme van de muziek - de fietshandschoenen uit te doen. Vervolgens liet men tegelijkertijd de capes vallen, waarmee het clubtenue zichtbaar werd. De aanwezigen waren laaiend enthousiast over zowel het tenue en de uitbundige kleuren als ook de presentatie zelf. 


Daarna kregen alle leden de kleding uitgereikt en kon de grote fotoshoot beginnen. 
Alle dertien sponsoren werden persoonlijk bedankt met een prachtig bloemstuk in de clubkleuren, waar heel toepasselijk ook spaken en tandwielen in waren verwerkt . De shirts werden goed onder de loep genomen en de sponsoren werden in de spotlights gezet. 

Rendierestafette
De leden en sponsoren werden vervolgens uitgenodigd om in het nieuwe clubtenue deel te nemen aan de zogenaamde rendierestafette in het bosgebied van Herperduin, waarbij het accent duidelijk lag op 'schik maken met de fiets'. Er werden groepen gemaakt en iedere groep kreeg een kaart van het bosgebied om zijn weg te vinden naar de diverse posten, waar allerlei behendigheidsoefeningen per fiets gedaan moesten worden met uiteraard een sportieve en creatieve puntentelling. Na terugkomst van deze leuke tocht werd de middag voortgezet in De Kriekeput met een gezellige aangeklede borrel en een heerlijke kop snert erbij. 

Voor meer informatie over de Herpense mountainbikeclub kan men terecht op www.cycleschik.nl. wie ook wel een keer wil meefietsen met de club kan contact opnemen met Leon Jansen van CycleSchik.

Laatst aangepast opzaterdag, 22 februari 2014 10:47
Peter Boeijen

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven