Menu

Boekentip van Anja Maathuis

De Woongroep
 
Franca Treur
 

Zoek je bestemming! Maak iets van je leven! Maar wat doe je als je werk net zo goed door iemand anders kan worden gedaan en je verder nergens een speciaal talent voor hebt?

In het gootsteenkastje heb ik een leeg olijvenpotje gevonden.
'Kijk, dit ben ik!' Ik loop terug naar de bank en draai het deksel los. Ik geeuw hard in het potje en doe het meteen dicht. Met mijn vingers aan het deksel zwaai ik ermee in Eriks gezicht.
'Hier: Elenoor Jansen, 28 jaar oud, contentmanager.'

Erik denkt zijn vriendin wel een voller leven te kunnen bieden: hij wil samenwonen en kinderen. Maar Elenoor solliciteert in plaats daarvan naar een plek in een idealistische woongroep, gevestigd in een voormalig weeshuis in Amsterdam-Oost. Want hoe kun je je beter thuis voelen op de wereld, dan door haar te willen verbeteren?

 
Anja Maathuis:
 
Leuk boek over een jonge vrouw die problemen heeft om zich al definitief te settelen.
Zij gaat wonen in een woongroep. Gemakkelijk te lezen boek.
Laatst aangepast opdinsdag, 14 oktober 2014 10:55
Ben & Anja Maathuis

Bruna is de meest inspirerende verwenwinkel in de wereld van lezen en schrijven en onderscheid zich door beleving en assortiment. Ben en Anja Maathuis zijn het gezicht van Bruna Schaijk, een winkel waar u terecht kunt voor boeken, tijdschriften, wenskaarten, rookartikelen, papier en schrijfwaren. In de winkel is tevens een Post.nl-balie en een servicepunt van ING gevestigd.

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven