Menu

Nek- schouderklachten door social media?

Het veelvuldig staande checken van mail en sociale netwerken geeft aanleiding tot klachten in nek, rug en schouders.    
Gedurende lange tijd de nek in een sterk gebogen houding dwingen, levert veel spanning en inflexibiliteit op in de rug en schouderpartij en daarmee ontstaan makkelijk RSI-achtige klachten. 

Ook gebogen zitten tijdens het werken achter PC of laptop geeft een verhoogde spierspanning in nek- en schoudergordel, waardoor nek- / schouder en hoofdpijnklachten kunnen ontstaan. Recht zitten is gemakkelijker gezegd dan gedaan... en hoe moet dat dan? Doe ik het dan wel goed?
Een oefentherapeut Cesar kan u daar antwoord op geven. Samen op zoek naar de meest optimale houding tijdens zittende werkzaamheden maar ook staande activiteiten.
Bewust worden van uw lichaam en niet alleen leren voelen wanneer er overmatige spierspanning aanwezig is, maar ook leren hoe te ontspannen.
Hoe kunt u wel staande uw social media checken zonder gebogen houding?
De oefentherapeuten van Gezonder Bewegen kunnen u hierbij helpen. Voor meer informatie:
www.gezonderbewegen.nl
www.gezondheidscentrumlanderd.nl

Silvia Thijssen

Schaijk een werelddorp, een mooie manier om ons Gezondheidscentrum Landerd bekender te maken voor Schaijk en omgeving.
Als Oefentherapeut en Kinderoefentherapeut ben ik sinds 2007 in Schaijk aan het werk. Op onze locatie aan de Lorskensstraat 1e werken we met verscheidene disciplines samen.
Zo ook bij "Schaijk een werelddorp", samen kun je elkaar versterken en gebruik maken van elkaars kwaliteiten, zorg dragen voor en met elkaar.

 

Website: www.gezondheidscentrumlanderd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven