Menu

Kouwenberg Infra heeft niveau 3 van de CO2-Prestatieladder behaald

Kouwenberg Infra heeft niveau 3 van de CO2-Prestatieladder behaald
Kouwenberg Infra is vanaf nu gecertificeerd op niveau 3 (trede 3) van de CO2-Prestatieladder conform versie 2.1.

De CO2-Prestatieladder is een instrument om bedrijven te stimuleren tot CO2-bewust handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij de uitvoering van projecten. Het gaat daarbij met name om energiebesparing, het efficiënt gebruik maken van materialen en het gebruik van duurzame energie.


Met het behalen van het CO2-bewust certificaat van niveau 3 laat Kouwenberg Infra zien doelgericht bezig te zijn met CO2-reductie. Dit houdt in dat het bedrijf inzicht geeft in de CO2-voetafdruk van de bedrijfsvoering en de indirecte emissies, reductiedoelstellingen heeft geformuleerd, transparant is over de eigen CO2-uitstoot, transparant is in interne en externe communicatie en deelneemt aan diverse initiatieven op het gebied van CO2-reductie.

Jenny Kouwenberg

Kouwenberg Infra is sinds de oprichting in 2007 uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van open front boringen en sleufloze technieken. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij u van dienst zijn in diverse boor- en infrastructurele werkzaamheden en het plaatsen van damwanden.

Website: www.kouwenberginfra.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven