Menu

Nieuws van Gezondheidscentrum Landerd

Het nieuwe jaar is weer gestart, 2013 laten we achter ons.. Het team van Gezondheidscentrum Landerd wenst iedereen het allerbeste voor dit nieuwe jaar.
- dat er een droom mag uitkomen
- dat u kunt genieten van een goede gezondheid
- dat u veel liefde mag geven en ontvangen.

Wij staan ook dit jaar weer voor u klaar, om u van dienst te zijn op het gebied van bewegen, voeding, gedrag, spraak, motoriek, leerproblemen, voetzorg en zwangerschap.

Onze collega Karin van Ooijen is in 2014 helaas gestopt met haar praktijk voor massagetherapie. Zij gaat haar geluk buiten Schaijk beproeven. We zullen haar gezellige aanwezigheid missen.

In 2014 kunt u wel gebruik maken van onze nieuwe dienst in het gezondheidscentrum, Kinder-ergotherapie.
Berdie van Weert komt ons team versterken. Op het gebied van kinderen hebben we nu diverse disciplines in huis om hulp te bieden op het gebied van de motorische ontwikkeling, spraakontwikkeling en cognitieve ontwikkeling. Allen van belang om op sociaal en emotioneel gebied lekker in je vel te zitten. De lijnen tussen de kinderoefentherapie, kinderergotherapie en logopedie zijn kort, zodat we elkaar kunnen versterken en aanvullen. Samen zorgen voor de best mogelijke zorg rondom uw kind.

Gezondheidscentrum Landerd is er voor iedereen!
Samen werken we aan een gezond en actief 2014!

Silvia Thijssen

Schaijk een werelddorp, een mooie manier om ons Gezondheidscentrum Landerd bekender te maken voor Schaijk en omgeving.
Als Oefentherapeut en Kinderoefentherapeut ben ik sinds 2007 in Schaijk aan het werk. Op onze locatie aan de Lorskensstraat 1e werken we met verscheidene disciplines samen.
Zo ook bij "Schaijk een werelddorp", samen kun je elkaar versterken en gebruik maken van elkaars kwaliteiten, zorg dragen voor en met elkaar.

 

Website: www.gezondheidscentrumlanderd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven