Menu

Schaijk een Werelddop vervult wensen

Op 30 december vond de uitreiking van de Schaijk een Werelddorp wensboom plaats. Van 9 december tot en met 27 december 2019 kon het winkelend publiek een wens doen die daarna in de wensboom op het plein voor de Phoenix te vinden waren.

Er werden weer mooie wensen gedaan en de commissie van Schaijk een Werelddorp heeft verschillende wensen kunnen vervullen. Er werden ook wensen gedaan die helaas buiten hun macht lagen, maar deze hebben ze doorgespeeld aan de Gemeente Landerd en Mooiland. Als eerste gingen ze naar Mw. Niewöhner met een glutenvrij pakket. Helaas was ze niet thuis maar gelukkig kon haar dochter het in ontvangst nemen. Daarna naar Mw. Waelbers, Mw. Overdijk, Mw. Pashouwers en Mw. van Eck om hun een lekkere lunch aan te bieden. De kleinkinderen van dhr. Verstegen hadden als wens om met Opa naar de bioscoop te gaan dus konden ze hem verassen met een bioscoopbon. Gerard en Annie van Weert waren blij verrast toen ze een prachtig bloembollen pakket overhandigt kregen gewenst door hun dochter.  Dian Schoppema werd voor haar vrijwilligerswerk in het zonnetje gezet met zwemkaartjes.

Twee wensen konden pas op oudejaarsdag uitgereikt worden. Andrea van Leuken was blij verrast dat ze samen met haar kinderen lekker kon gaan lunchen en als laatste Danielle Manders die een theaterbon aangeboden kreeg. De commissie van de Schaijk een Werelddorp wensboom kijkt terug op een zeer geslaagde actie met prachtige wensen! De wensboom zal aan het einde van dit jaar weer een mooi vervolg krijgen.

Bekijk alle foto's op Facebook: https://www.facebook.com/schaijkeenwerelddorp/

Redactie SEW

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven

Nieuws uit Schaijk (Arena)