Menu

Avondvierdaagse Schaijk van 2 t/m 5 juni

Dit jaar kunt u van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 juni deelnemen aan de avondvierdaagse in Schaijk. Een mooie gelegenheid om zowel te genieten van de mooie omgeving van Schaijk als om sportief en gezond bezig te zijn. Wandelsportvereniging ‘Ons Genoegen’ en korfbalvereniging ‘Emos’ heten u dan van harte welkom vanaf de startplaats in of bij de kantine van Emos, achter te sporthal aan de Bossestraat in Schaijk. U kunt daarbij kiezen voor de 5, 10 of 15 km afstand. Behalve op een mooie route wordt u ook dagelijks verrast op een gezellig stukje muziek, dat wordt verzorgd door respectievelijk Potdomme, de Stroatklinkers en One man band Gertwin.

De 5 en 10 km afstanden starten tussen 18.00 en 19.00 uur terwijl de 15 km lopers tussen 17.45 en 18.15 uur kunnen vertrekken. Houdt er bij de start rekening mee dat u 21.00 uur weer binnen moet zijn, anders moeten we u als uitgevallen beschouwen. Op maandag 2 juni is tussen 18.30 en 20.00 uur gelegenheid tot voorinschrijving in de kantine van Emos. U voorkomt daarmee dat u dinsdag lang in de rij moet staan. Zorgt u ervoor dat u bij het inschrijven weet voor de hoeveelste keer u wandelt, want om tijdig de medailles te krijgen moeten we ze al snel bestellen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de avondvierdaagse te wandelen zonder dat u een medaille wilt, het inschrijfgeld is dan nog slechts €3,= voor vier dagen wandelen. Wandelsportvereniging ‘Ons Genoegen’ ontvangt geen subsidies en de inschrijfgelden zijn nodig om de avondvierdaagse mogelijk te maken. Daarom zijn de rustplaatsen, waar de wandelaars een gratis consumptie krijgen aangeboden, alleen nog toegankelijk voor deelnemers met een startkaart. Begeleiders, zoals (groot-)ouders, die beurtelings één dag met een groepje kinderen lopen mogen hun startkaarten uitwisselen.

We hopen natuurlijk op mooi weer en heten u graag welkom tijdens onze avondvierdaagse. Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.wandel-og.nl. Tot ziens op dinsdag 2 juni!

Laatst aangepast opvrijdag, 05 juni 2015 09:25

Gerelateerde items (op tag)

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven