Menu

05-09-2021 > FietsMee! met het MOV 2021

Na indringend beraad hebben de MOV’s van Reek, Schaijk en Zeeland moeten besluiten dit jaar (2020) GEEN FietsMee! met het MOV te kunnen organiseren.

Werkgroep leden, vrijwilligers – medewerkers én deelnemers vallen nagenoeg allemaal binnen de risicogroep besmetting CORONA virus. Onder de huidige omstandigheden moet prioriteit gegeven worden niet alleen aan de gezondheid van iedereen die direct betrokken is, maar ook aan die van de huisgenoten en verdere familieleden. Dit geldt vooral voor alle vrijwilligers-medewerkers maar zeker ook voor de honderden deelnemers.    

De Corona maatregelen zullen deels nog lange tijd van kracht blijven en dus worden de organisaties van FietsMee geconfronteerd met flink wat beperkingen. Daarmee zou het ook nauwelijks mogelijk zijn om de gemoedelijke sfeer en het gezellig bij elkaar zitten zoals men dat nu al meer als 25 jaar gewend zijn, te realiseren. 

De data voor 2021 zijn inmiddels bekend. Op zondag 5 september 2021 wordt er gefietst in Zeeland, op zondag 12 september in Reek en op zondag 19 september in Schaijk. 

De organisaties van FietsMee! wensen iedereen veel gezondheid toe, ondanks alles een mooie zomer en hopelijk mogen we ook in 2021 en de jaren daaropvolgend weer op ieders belangstelling rekenen.   

Zie ook onze website:  www.fietsmee-mov.nl Hier staan ook enkele mooie tochten op uit het  verleden. 

Redactie SEW

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven