Menu

Win een gesigneerde KNVB Wedstrijdbal !

Een wedstrijd voor kinderen deze keer:

Afgelopen dinsdag gaf Edwin Boot uit Schaijk ons Werelddorp een presentatie aan Schaijkse ondernemers. Mooi om te zien hoe hij als een van de 32 betaalde scheidsrechters in het Nederlandse voetbal op weg is om bij de top te komen. Wat ons betreft ziet het er goed uit voor hem ! Hij stelde een officiele KNVB wedstrijdbal ter beschikking en deze willen we graag als prijs beschikbaar stellen in een wedstrijd op onze site !

De bal is gebruikt in de Eredivisiewedstrijd AZ-Twente van vorig seizoen waar Edwin 4e official was. De bal heeft echte gebruikssporen en is gesigneerd door Edwin zelf: Omdat Edwin op 24 mei 2021 wellicht de Championsleague finale tussen Ajax en Real Madrid mag fluiten in Munchen, is dit dus dé kans om iets van deze toekomstige beroemdheid te winnen; ge wit oit noit. Ook zal hij de bal persoonlijk aan je overhandigen. Doe mee dus en maak kans op deze echte KNVB Wedstrijdbal die bijna 100 euro waard is!

Wat moet je doen.
Like de facebookpagina van SchaijkeenWerelddorp
Zoek het artikel over deze wedstrijd op
Laat daar weten waarom juist jij deze bal zou willen winnen
Doe dit voor donderdag 30 oktober 2014 voor 23:59 uur
Deze wedstrijd is alleen voor deelnemers tot 18 jaar
De SeW webredactie is de jury en over de utslag mag niet gezeurd worden.
Daarna wordt een winnaar gekozen en zal Edwin Boot de bal zelf aan je overhandigen.
Succes !

IMG 2402

En hier is de uitslag

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven