Menu
Badmintonvereniging De Klapper

Badmintonvereniging De Klapper

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugd kan gratis 5x badminton komen proberen!

  • Gepubliceerd in Nieuws

De Klapperjeugd van badmintonclub de Klapper beginnen zaterdag 24 augustus weer met het nieuwe seizoen. In alle groepen hebben we nog ruimte voor nieuwe leden dus als je badminton leuk lijkt, ben je van harte welkom om het 5x gratis te komen proberen!

We zorgen voor materialen en we spelen op zaterdagmorgen in sporthal de Eeght. Van 5-8 jaar spelen we van 9 uur tot 10 uur, van 9-12 jaar van 9 uur tot half 11 en ouder dan 12 tot 18 jaar om half 11 tot 12 uur.

Heb je interesse stuur dan een mailtje naar Ton van Tilburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), of bel naar 06-11563537 (of kom even kijken op zaterdagmorgen).

BV De Klapper

De beste manier om met onze sport en de club kennis te maken is gewoon eens langs te komen op een maandag- of woensdagavond in sporthal “De Eeght” in Schaijk! Kom een keertje kijken en vraag -als je wilt- naar iemand van het bestuur. We staan je graag te woord! Als je zelf sportschoenen en sportkleding meeneemt dan kun je wat ons betreft ook gelijk meespelen!!! Als je nog geen badmintonracket hebt, dan kun je die van ons lenen.

Abonneren op deze RSS feed