Menu

Adverteren

Doelstelling

Deze website heeft niet als doel om veel omzet te genereren uit banners en advertenties op de website. De site wil ondernemers ondersteunen bij het onder de aandacht brengen van hun acties en evenementen. Ook is er de mogelijkheid om op diverse manieren banners of advertenties te plaatsen op de website, maar omdat we geen commercieel doel hebben, zijn de regels hiervoor vastgesteld op basis van het daadwerkelijke doel: een duidelijke nette complete site bieden voor inwoners en bezoekers van Schaijk. 

- Winkels, bedrijven en organisaties van buiten Schaijk kunnen niet adverteren op deze website, tenzij lid van MKB Schaijk-Reek. 

- Leden van MKB Schaijk-Reek betalen een gunstiger tarief dan overige geïnteresseerden.

- Donateurs die de acties rondom Schaijk een werelddorp financieel ondersteunen betalen een gunstiger tarief dan leden die dat niet doen.

Vormen - Carrousel

Een van de vormen waarmee geadverteerd kan worden is het plaatsen van banners. Deze zullen niet op een zeer nadrukkelijke plek op de site geplaatst worden, om de rust op de site te behouden. De standaard banner is er in drie formaten, elk met hun eigen prijsniveau. Deze banners worden in een carroussel geplaatst en hieruit worden elke keer wanneer een pagina geladen worden maximaal 3 banners getoond. Er is gekozen voor een vorm waarin een relatief klein bedrag wordt betaald voor een langere periode voor deelname aan deze banner-carrousel. Wanneer de banner van uw bedrijf in beeld is kan er op geklikt worden waarna de bezoeker wordt doorgelinkt naar de pagina van die organisatie op deze website. De bezoeker krijgt dan alle relevante informatie over die organisatie te zien. Van daaruit is het ook mogelijk om door te linken naar de eigen website van dat bedrijf. 

De banners voor deze vorm van adverteren dienen bij voorkeur kant en klaar aangeleverd te worden op het gewenste formaat. Zie hieronder een overzicht van aanlever specificaties, formaten en prijzen per gebruikers-soort.

Banner - Klein (264x063)
banner K Bloom

Banner - Middel (246x122)
banner M Chiggy

Banner - Groot (246x199)
banner G Eddys

Prijzen voor bannerplaatsing in random carrousel voor de periode van een half jaar:

MKB-lid én SeW Donateur: Klein 50,- / Middel 75,- / Groot 100,-
MKB-lid géén SeW Donateur: Klein 75,- / Middel 100,- / Groot 125,-
Géén MKB-lid géén SeW Donateur: Klein 100,- / Middel 125,- / Groot 150,-
U bent geen Schaijkse ondernemer: Adverteren niet mogelijk !

Vormen - Grote banner

Ook is het mogelijk om een grotere banner te plaatsen voor een kortere periode op een specifieke pagina van de site. Hier heeft u dus meer controle over de banner en er is meer ruimte voor informatie. Deze banner zal altijd direct naar de door u gewenste webpagina linken. In de statistieken van uw eigen webserver is te analyseren hoeveel bezoekers vanaf de schaijkeenwerelddorp.nl website naar uw site zijn gelinkt. Ook deze banner dient kant en klaar aangeleverd te worden. 

VasteBanner Brandweer

Zie hieronder een overzicht van aanlever specificaties, formaten en prijzen per gebruikers-soort.
- 646x100 pixels, kant en klaar aanleveren als jpg bestand
- Op de homepage 1, maximaal 2 vaste banners tegelijk mogelijk: vol is vol
- Prijzen zijn per kwartaal. 
- Plaatsing per kwartaal
- Geen automatische verlenging.


MKB-lid én SeW Donateur: 100,-
MKB-lid géén SeW Donateur: 150,-
Géén MKB-lid géén SeW Donateur: 200,-
U bent geen Schaijkse ondernemer: Adverteren niet mogelijk !

Vormen - Infomercial

Een laatste mogelijkheid is het opnemen van een ogenschijnlijk redactioneel onderwerp op de homepage van de website. U zult begrijpen dat deze vorm een extra toetsing vergt van de webredactie van deze site; er worden alleen infomercials geplaatst wanneer deze volgens de webredactie aansluiten bij de doelen van deze site. Het nieuwsartikel zal twee weken op de site blijven bestaan en bevat in principe door u aangeleverde inhoud inclusief bedrijfslogo en weblink.

Zie hieronder een overzicht van aanlever specificaties, formaten en prijzen per gebruikers-soort.

MKB-lid én SeW Donateur: 150,-
MKB-lid géén SeW Donateur: 200,-
Géén MKB-lid géén SeW Donateur: 250,-
U bent geen Schaijkse ondernemer: Adverteren niet mogelijk !

Vacatures


Ook vacatures kunnen geplaatst worden. Digitaal aanleveren volgens de op de site aanwezige voorbeelden (uw logo, tekst en gegevens). De vacature blijft staan tot deze is vervuld en U aan ons aangeeft dat de vacature verwijderd kan worden.

MKB-lid én SeW Donateur
: Gratis
MKB-lid géén SeW Donateur: 25,-
Géén MKB-lid géén SeW Donateur: 50,-
U bent geen Schaijkse ondernemer: Adverteren niet mogelijk !

Betaling

Wanneer u een banner geplaatst wilt hebben op deze site zal daarvoor vooraf, volgens de hier genoemde tarieven, een rekening gestuurd worden vanuit MKB Schaijk-Reek.

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een banner contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

terug naar boven