Menu
Thijs van Grinsven

Thijs van Grinsven

Een gedreven petrolhead die zo gedreven is in zijn passie dat hij een eigen auto-evenement organiseert (Schaijk Car Event) en een bedrijf in auto-fotografie runt (tvgmedia.nl), maar vooral iemand die graag over auto's praat.

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL:

Social Profiles

Schaijk Car Event

  • Gepubliceerd in Nieuws

Schaijk Car Event 2019!

Je leest het goed, 2019. Helaas moeten wij tot onze spijt melden dat Schaijk Car Event 2018 niet door kan gaan vanwege de verbouwing van het plein. Gelukkig is er ook ontzettend goed nieuws: het Schaijk Car Event team is uitgebreid wat er voor zorgt dat er grote plannen zijn voor 2019: uitbreidingen, verbetering, meer capaciteit en een verbeterd evenement. Wij hopen op jouw begrip en hopen vooral dat jij zin hebt in 2019 waarin wij grootser, beter en mooier terug komen! Wij staan in ieder geval te popelen om weer aan de slag te kunnen!

17 juli 2016 - Schaijk Car Event

Het automotive evenement in het dorp! Een dag vol gezelligheid, een goede sfeer en veel toffe auto's! 50 stuks om precies te zijn, alles van supercars tot klassiekers, USA tot Japans noem het maar op! Het evenement voor de petrolhead in de omgeving Landerd, spreek met eigenaren, discussieer met anderen over auto's en maak er vooral een gezellig dag!

Met eten van Van Kraaij Keurslager en Toonen Partyverhuur! Ook is er een DJ aanwezig die de sfeer versterkt. Voor degene die wel een uitdaging aan durven kunnen plek nemen op de Playseat Race simulator om de snelste tijd neer te zetten!

phpThumb_generated_thumbnail.jpg

Meer info en een groot deel van de aanmeldingen zijn vindbaar op de Facebook van het Schaijk Car Event!!

Het evenement komt tot stand met behulp van Van Zummeren Autobedrijf, Time4Gifts, Keurslagerij van Kraaij, Toonen Party Verhuur, Schaijk een Werelddorp en TVGmedia!

12631470 754282498038932 5769857265156615175 n

 

Abonneren op deze RSS feed