Menu
DAW Schaijk

DAW Schaijk

Sportvereniging DAW (De Aanhouder Wint) is afkomstig uit Schaijk.

Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk heeft momenteel iets meer dan 1200 leden. Het tenue van DAW bestaat uit: oranje shirts, witte broeken en blauwe sokken.

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL: http://www.dawschaijk.nl

DAW speelt thuis tegen Festilent

Hoewel het eigenlijk de wedstrijd Festilent - DAW is, wordt deze wedstrijd op sportpark D'n Heuvel in Schaijk afgewerkt. Dit omdat de openingswedstrijd van het seizoen, DAW - Festilent, in Zeeland werd afgewerkt.

Kortom: zondag speelt DAW een thuiswedstrijd. Een heel belangrijke thuiswedstrijd in het ontlopen van de nacompetitie. Festilent is al gedegradeerd, maar DAW staat maar één plekje boven Festilent: een plek die DAW veroordeelt tot de nacompetitie. Avesteyn is nog te passeren, maar dan moet er zondag wel gewonnen worden.

De wedstrijd tegen festilent wordt vooraf gegaan door een wedstrijd tussen DAW Meisjes E1 tegen Festilent Meisjes E1.

DAW roept al haar supporters op om DAW te komen steunen in deze belangrijke wedstrijd en om vooraf de meisjes E1 te komen steunen. Tot zondag!

DAW Schaijk

Sportvereniging DAW Schaijk is een voetbal- en korfbalvereniging uit Schaijk. Voor adres, route, contactgegevens en contactformulier van DAW klik hier.

DAW Schaijk is opgericht op 31 augustus 1939, kent sinds 11 september 2017 ook een korfbaltak ten gevolge van de fusie met dameskorfbalvereniging EMOS Schaijk en heeft momenteel iets meer dan 1200 leden, waarvan zo'n 250 korfballeden. Het tenue van DAW Schaijk bestaat uit: oranje shirts, witte broeken en blauwe sokken. 

DAW Schaijk speelt haar thuiswedstrijden op sportpark D'n Heuvel en beschikt daar over 6 velden (waarvan 4 met verlichting). In 2012 is de accommodatie volledig vernieuwd. DAW beschikt nu over 17 kleedlokalen, kantine met overdekt terras en overige ruimten.

DAW heeft een prachtige nieuwe kantine

In een weekend wat geheel en al in het tekening stond van de opening van de DAW-accommodatie heeft de vereniging DAW (met al haar kaderleden, voetballers en vrijwilligers), de gemeente Landerd, ondernemend Schaijk en zowat het hele dorp goed stil gestaan bij deze mijlpaal.

Want na zo'n 40 jaar in de oude accommodatie is er op bijna dezelfde plek een fonkelnieuwe accommodatie verrezen. En wat voor een! Een prachtig ontwerp, ruim bemeten, voldoende voorzieningen en zoals het tegenwoordig hoort: bijzonder duurzaam. En naast deze accommodatie die in 7 maanden tijd gerealiseerd is heeft de club en passent de rest van het sportpark ook maar even vernieuwd. Onder het mom van 'nu we toch bezig zijn' zijn alle velden gerenoveerd (nadat in 2010 al een kunstgrasveld was aangelegd), zijn trainingsvelden wedstrijdvelden geworden en omgekeerd, beschikt DAW over een nieuw scorebord, zijn alle verhardingen vervangen en aangepast aan de eisen van deze tijd, het aantal parkeerplekken uitgebreid, komt er nog een nieuw kassahuis, etc. De club geheel en al in het nieuw. Alleen de tribune uit 1981 doet je nog beseffen dat je toch echt bij DAW bent.

Lees verder op de site van DAW

Abonneren op deze RSS feed