Menu

Tiona zorgt voor gezellige meezingers tijdens de finale avond van de Rabo Clukkas Campagne

De organisatie van de Rabobank Clubkas Campagne heeft Tiona gevraagd om op te treden tijdens de finale avond op donderdag 3 november a.s. in sporthal De Rusheuvel te Oss.
Tiona vindt het super leuk om tijdens de finale avond een optreden te verzorgen. Wij gaan de aanwezige gasten verblijden met gezellige meezingers, dit om de avond feestelijk af te sluiten. Er is tenslotte een bedrag van € 300.000,- verdeeld onder alle deelnemende clubs. Wij zingen tijdens de afsluitende act (ca.21.00 uur tot +/- 21.35 uur), daarna begint de naborrel.

Stem op TIONA bij de Rabobank Clubkas Campagne!

Ook dit jaar doet TIONA weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Met deze Clubkas Campagne wil Rabobank Oss Bernheze de verenigingen in hun werkgebied een extra financiële ondersteuning bieden.

We willen het geld deze keer gebruiken voor de organisatie van een korenmiddag die we volgend jaar willen organiseren.

In het fonds van de Rabobank Clubkas Campagne is dit jaar een totaalbedrag van € 300.000 beschikbaar (alleen voor het werkgebied van de Rabobank Oss Bernheze). Dat is € 50.000 meer dan vorig jaar.

Het geld wordt verdeeld naar rato van de uitgebrachte stemmen,  elke stem staat voor een bepaald geldbedrag. Vorig jaar was het bedrag per stem ca. € 5,-. Wij ontvingen in totaal € 516,-, een aardig bedrag. Maar het was wel € 210 minder dan in 2014. Vooral omdat in Bernheze een aantal clubs samenwerkten en daarmee een extra aandeel wisten te behalen.

We streven ernaar om dit jaar weer minstens op het bedrag van 2014 te komen, dus ruim € 700,-.  We hebben daartoe samenwerking gezocht met de Heemkundekring Schaijk-Reek, die ongeveer evenveel leden heeft als wij. Zij vragen hun leden om ook op ons te stemmen en wij hebben beloofd om jullie te vragen ook een of twee stemmen aan de Heemkundekring te geven.

Als je lid bent van Rabobank Oss Bernheze. krijg je een dezer dagen een oproep om te stemmen, met een persoonlijke code, waarmee je online kunt stemmen. Stemmen kan tussen 10 en 23 oktober. Ieder lid mag maximaal 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging. We verwachten dus dat je Tiona twee stemmen geeft en het zou fijn zijn als je ook de Heemkundekring met een of twee stemmen wil bedelen.
WE REKENEN OP JOUW STEM! 

EN VRAAG OOK JE FAMILIE EN VRIENDEN OP ONS TE STEMMEN.

Laatst aangepast opvrijdag, 28 oktober 2016 15:20

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven