Menu

Speelmiddag 'Docus wordt weer wakker!' Speciaal

From:
Docus 28-3 Docus 28-3

LET OP DIT EVENEMENT IS AFGELAST VANWEGE DE WEERSVERWACHTNG

Op maandag 2e Paasdag, 28 maart, organiseert de kersverse stichting ‘Vrienden van Docus de Das’ de speelmiddag ‘Docus wordt wakker!’. Hiervoor worden alle kinderen en ouders uit de regio uitgenodigd bij de vijver van het Avonturenpad aan de Udensedreef in Schaijk. Docus wordt om 14.00 uur wakker en de speelmiddag duurt tot 17.00 uur. Deelname is gratis.


Tijdens de zeer druk bezochte Lampiontocht op 29 december jl. Is Docus de Das aan zijn winterslaap begonnen. Hij is toen in zijn bedje gekropen en 2e Paasdag ontwaakt Docus om met alle kinderen lekker te spelen. Kinderen kunnen een strippenkaart ophalen bij de vijver en vervolgens diverse spelen doen. Er is van alles te doen, zoals natuurlijk paaseieren zoeken, een eiersmokkelspel, knutselen, schminken, dansen, zandpictionary en dierenspelletjes. En de kinderen krijgen ranja en een snoepje. Voor de ouders is er ook een kopje koffie, thee of iets anders beschikbaar.

De stichting ‘Vrienden van Docus de Das’ presenteert deze middag ook haar ‘Vriendenprogramma’. Er komt een sponsorprogramma voor kinderen en ouders en een sponsorprogramma voor bedrijven en particulieren. De stichting wil hiermee hun doel ondersteunen. Namelijk Docus de Das en leven lang te geven en daar met elkaar regelmatig van te genieten. Zoals tijdens deze speelmiddag. Maar ook onderhoud en uitbreiding met nieuwe speeltoestellen. Zo hebben de vrienden een boomtoppen-speeltoestel in petto. En nog meer ideeën van toestellen en educatieve toepassingen. De Vrienden van Docus de Das roepen daarom iedereen op, die Avonturenpad Docus de Das een warm hart toedraagt, deel te nemen aan het Vriendenprogramma van Docus de Das.

Wij zoeken nog vrijwilligers die willen meehelpen met de op- en afbouw en begeleiding van de spelen tijdens de middag op 28 maart. Graag een reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst aangepast opmaandag, 28 maart 2016 15:53

Aanvullende informatie

  • Naam: Speelmiddag 'Docus wordt weer wakker!'
  • Locatie: Udensedreef 14 Schaijk
  • Datum: maandag, 28 maart 2016
  • Doelgroep: Kinderen, ouders en ouderen
  • Aanvangstijd: 14.00-17.00 uur
  • Entree: GRATIS
Vrienden van Docus de Das

Vrienden van Docus de Das is een initiatief om Docus de Das Avonturenpad een lang leven te geven en met elkaar daarvan ook regelmatig te genieten!

• Vriendenclub voor kleine en grote vrienden

• Sponsorprogramma voor bedrijven

• Aanleg van nieuwe toestellen en spelen

• Onderhoud Avonturenpad en toestellen

• Evenementen, educatie en spelen

Website: www.DocusdeDas.nl

Social Profiles

YouTube

Nieuwste van Vrienden van Docus de Das

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven