Menu

Docus de Das Lampionoptocht

Loop jij ook weer mee met de lampionoptocht van Docus de Das op 19 december? Kom je samen met Docus genieten van de levende kerststal?

Platform Toerisme Landerd organiseert zaterdag 19 december weer de jaarlijkse Docus de Das Lampionoptocht. Vanaf 18.00 zijn lampionnen verkrijgbaar in de kantine van Recreatiepark De Holenberg aan de Udensedreef in Schaijk. Om 18.30 start de lampionoptocht vanaf de receptie van De Holenberg. Speciaal voor de lampionoptocht is het Docus de Das Avonturenpad versierd met honderden kaarsjes. Samen met Docus lopen we over het verlichte pad! Na afloop van de tocht is er warme chocomel met een kerstkransje voor iedereen en kun je met Docus en je lampion op de foto en genieten van de levende kerststal.

Je mag zelf een lampion knutselen. Je kunt hiervoor het Docus sjabloon uit het Docus de Das Doeboek gebruiken. Vind je het gezellig om samen te knutselen? Zaterdagmorgen 19 december kun je tussen 10.00-12.30 uur een lampion versieren bij de bibliotheken in Schaijk en in Zeeland. Je moet je hiervoor wel van tevoren aanmelden bij de bibliotheken. In Schaijk kun je je aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Misschien komt Docus ook nog wel even kijken tijdens de knutselochtend!

Deelname aan de lampionoptocht is gratis. Het Docus de Das Avonturenpad is geschikt voor kinderwagens en rolstoelen.

Meer informatie: www.vvvlanderd.nl

Laatst aangepast opzondag, 20 december 2015 09:52
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven