Menu

Stockrock

Op zaterdag 18 april is het zover. De avond staat naast rockmuziek in het teken van gezelligheid en entertainment, dus zorg dat je erbij bent. Laat je verassen door de bands die de avond gaan vullen! De muziek varieert van klassieke rockcovers tot stevige metal, er zijn geen grenzen...


Zaterdag met braderie opent Café De Potter zijn deuren, waar maar liefst 2 podia klaar staan waarop dit alles gaat gebeuren. Naast de live muziek komen er gedurende de avond nog leuke en verrassende acts voorbij, zijn er lekkere broodjes vet te verkrijgen, loopt de tap op volle toeren, en staan er verschillende drankjes klaar.

Laatst aangepast opmaandag, 20 april 2015 08:49

Aanvullende informatie

De Potter Schaijk

De man en vrouw achter De Potter zijn Theo & Petra Potjes, December 2007 hebben zij de stap "gewaagd" om hun horeca hart te volgen door de overname van Café Feesterij De Postduif, een bekende horeca zaak aan de Schutsboomstraat in Schaijk.

De naam De Potter was snel gekozen, in de volksmond word aan Theo altijd gevraagd bende gij dur enne van De Potter ?, het moest een café worden waar gasten zich al snel thuis voelen, waar men de Brabantse gemoedelijkheid proeft, en nu na enkele jaren kan men vast stellen dat men zich in De Potter meer dan thuis kan voelen.

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven