Menu

DAW heeft een prachtige nieuwe kantine

In een weekend wat geheel en al in het tekening stond van de opening van de DAW-accommodatie heeft de vereniging DAW (met al haar kaderleden, voetballers en vrijwilligers), de gemeente Landerd, ondernemend Schaijk en zowat het hele dorp goed stil gestaan bij deze mijlpaal.

Want na zo'n 40 jaar in de oude accommodatie is er op bijna dezelfde plek een fonkelnieuwe accommodatie verrezen. En wat voor een! Een prachtig ontwerp, ruim bemeten, voldoende voorzieningen en zoals het tegenwoordig hoort: bijzonder duurzaam. En naast deze accommodatie die in 7 maanden tijd gerealiseerd is heeft de club en passent de rest van het sportpark ook maar even vernieuwd. Onder het mom van 'nu we toch bezig zijn' zijn alle velden gerenoveerd (nadat in 2010 al een kunstgrasveld was aangelegd), zijn trainingsvelden wedstrijdvelden geworden en omgekeerd, beschikt DAW over een nieuw scorebord, zijn alle verhardingen vervangen en aangepast aan de eisen van deze tijd, het aantal parkeerplekken uitgebreid, komt er nog een nieuw kassahuis, etc. De club geheel en al in het nieuw. Alleen de tribune uit 1981 doet je nog beseffen dat je toch echt bij DAW bent.

Lees verder op de site van DAW

Laatst aangepast opdinsdag, 11 november 2014 15:32
DAW Schaijk

Sportvereniging DAW (De Aanhouder Wint) is afkomstig uit Schaijk.

Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk heeft momenteel iets meer dan 1200 leden. Het tenue van DAW bestaat uit: oranje shirts, witte broeken en blauwe sokken.

Website: www.dawschaijk.nl

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven