Menu

Carnaval in het Moesland

Kanonne, wat hebben we toch weer een mooie carnaval gehad. Het was wel wat frisjes, maar het was wel weer genieten ! Een prachtige jeugdoptocht en een zeer fraaie maar frisse grote Moeslandse optocht. Mooie loopgroepen, leuke acts langs de kant en zeer fraaie wagens.

Jammer dat er wat onnodige diskwalificaties uitgedeeld moesten worden, maar verder was ook de prijsuitreiking en uitslag prima ! Maf Mar Moi won de eerste prijs en Jos liet zien dat hij naast professioneel lichtman, toch ook nog altijd gewoon 'een lompe boer' is ! Wanne mins  :-)

Een zeer terechte zilveren moestop voor Rene Derks, beheerder van DeOptocht.nl. Het schijnt op zaterdag in de tent plaats te hebben gevonden, maar uw redacteur heeft dat gemist door de nodige dropshots en gezellig kletsen met oude bekenden !

Op de volgende carnaval hoeven we niet lang te wachten, want over een paar maanden wordt het 55 jarig bestaan uitgebreid gevierd.

Kijk voor meer verslagen op: www.deoptocht.nl

Laatst aangepast opzaterdag, 09 maart 2013 08:42
Patriek Albers

Als lid aangesloten bij de commissie communicatie om ons prachtige dorp Schaijk bij een breder publiek onder de aandacht te brengen. Mijn motief om mij aan te sluiten bij deze commissie is om Schaijk weer leefbaar te maken en te houden, ook voor de volgende generatie. Dat zij ook trots kunnen zijn op het dorp waar ze vandaan komen.

Website: www.albersconsultancy.nl

Nieuwste van Patriek Albers

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven