Menu

Crazy Winterwonderland op 29 en 30 december in Schaijk

Wie gaat er nou stilzitten tijdens de kerstvakantie!?

Het is eens per jaar kerstvakantie, dus je kunt er maar beter één groot feest van maken. Een happening om het jaar op een onvergetelijke manier af te sluiten. En hoe kan dat nu beter dan tijdens Crazy Winterwonderland? Dit traditionele luchtkussenparadijs opent op maandag 29 en dinsdag 30 december de deuren in Stal Swanenberg voor kinderen van de basisschool.

Crazy Winterwonderlandwordt jaarlijks georganiseerd door Crazy Air en Stal Swanenberg. Beide partijen bouwen weer een gigantische binnenspeeltuin op met de leukste springkussens en attracties van dit moment, zoals een voetbalboarding, klimbergen en de Survival Run. Ook zijn er volop kolossale blikvangers, zoals de Junglerun en Bouncing Balls. Deze 28-meterlange stormbaan is bekend van het tv-programma Wipe-out.

Ook de allerkleinsten hoeven geen moment stil te zitten. Voor hen zijn er oud-Hollandse spelen en is er een knutsel- en peuterhoek ingericht. Is het tijd om even bij te tanken? Dan is er plaats aan de kinderbar waar ranja, snoep, ijs, friet en snacks worden geserveerd tegen een kleine vergoeding.

Meer informatie:
De entree van Crazy Winterwonderland Schaijk bedraagt € 5,- per kind. De toegang voor ouders is GRATIS. De deuren openen om 10:00 uur en sluiten om 17:30 uur. Wil je de piekdrukte het liefste vermijden? Dan raden we je aan om ’s ochtends te komen. De ervaring leert dat het vanaf 13.00 uur echt druk wordt.

Bekijk een sfeerimpressie op: www.stalswanenberg.nl of www.facebook.com/stal.swanenberg

 

Laatst aangepast opdinsdag, 30 december 2014 21:12

Nieuwste van Stal Swanenberg

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven