Menu

Schitterend Schaijk

Schitterend Schaijk laat ons dorp nog meer stralen!

Van half november tot begin januari gaan we weer genieten van Schitterend Schaijk. De winkelstraten zijn gezellig verlicht en winkels, woonwijken, buurtschappen en huizen worden prachtig versierd. Natuurlijk roepen wij iedereen op om de handen uit de mouwen te steken en met verlichting aan de gang te gaan, onder het motto laat ons prachtige dorp schitteren!

Dit jaar:

Centrumverlichting

Het centrum van Schaijk wordt voorzien van verlichting waardoor een gezellig sfeer ontstaat in donkere tijden. Het centrum wordt ook voorzien van een inspiratieboom met verlichting. 

Buurtverlichting

De buurtverenigingen en huishoudens versieren en verlichten hun buurt en huis. Dit wordt inmiddels al een aantal jaren gedaan. Benieuwd of er dit jaar weer huizen zijn die hier extra uitspringen. 

Inspiratiebomen (nieuw)

Iedere buurtvereniging heeft de mogelijkheid om een inspiratieboom in bruikleen te krijgen. Deze wordt begin december uitgereikt en geplaatst en begin januari opgehaald. De buurt mag de inspiratie boom volledige naar eigen inzicht en creativiteit versieren en verlichten. 

Prijzen 

  1. Winter BBQ ter waarde van 750 euro beschikbaar gesteld door MKB Schaijk Reek en Keurslagerij Van Kraaij. 
  2. Waardebonnen Schaijk een Werelddorp ter waarde van 250 euro.
  3. Waardebonnen Schaijk een Werelddorp ter waarde van 100 euro. 

Bekijk het album van overdag 2017 

Fiets- en puzzeltocht (nieuw)

Er komt een heuse fietstocht langs alle inspiratie bomen in Schaijk. Naast deze fietstocht (later via deze pagina te downloaden). Deze fietstocht kan door de jeugd gecombineerd worden met een het oplossen van een woordpuzzel. Hier is nog een prijsje te winnen aan het einde van de periode. Later meer. 

Ook hier worden een aantal leuke prijzen voor de jeugdigen beschikbaar gesteld. 

Volg deze pagina de komende tijd wordt hier meer nieuws gepubliceerd. 

Met verlichte groet,

Werkgroep Schitterend Schaijk

terug naar boven

Interactieve plattegrond