Menu

Schaijkse Moestempel

 

Al sinds 2010 vanaf een tribune de Moeslandse optocht bekijken!

Loopgroepen, wagens, kapellen, de drie uur durende optocht van Schaijk is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je eigen raam kunt kijken? Dan kom je naar de verwarmde tribune. Schaijk een Werelddorp, MKB Schaijk-Reek organiseert, met medewerking van Stichting Carnaval De Moeslanden, deze unieke mogelijkheid al sinds 2010. In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor o.a. minder validen, ouderen en mensen die slecht ter been zijn, maar natuurlijk ook hun begeleiders en anderen zijn van harte welkom.

Elk jaar zorgt de organisatie ervoor dat men weer volop kan genieten van de schitterende Moeslandse optocht vanaf een mooie, verwarmde en overdekte tribune. En daar maken we een gezellig middag van. Deze tribunes worden speciaal opgebouwd aan de Schutsboomstraat bij Apotheek Schaijk en Welterusten.

Moestempel2015

Verwennerij

Wilt u ook graag genieten van de prachtige carnavalsoptocht op maandag 8 februari 2016, maar bent u slecht ter been? Net als vorig jaar bouwen we weer een tribune. Wij bieden u de gelegenheid om vanaf een beschutte en comfortabele plek de geweldig mooie carnavalswagens te aanschouwen. (locatie:Schutsboomstraat, omgeving Apotheek Schaijk).

Verwarmde Tribune.
Dit jaar weer vanuit verwarmde vrachtwagen trailers. Ook hier, kunt u verhoogd zittend en beschut naar de Moeslandse optocht kijken.
Loopgroepen, wagens, fanfares, de drie uur durende optocht van Schaijk is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je raam kunt kijken? Dan kom je naar de verwarmde Moes Tempel. Schaijk een Werelddorp organiseert in samenwerking met Stichting Carnaval De Moeslanden deze mogelijkheid voor de zevende keer. In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor o.a. minder validen, ouderen en mensen die slecht ter been zijn, maar natuurlijk zijn ook hun begeleiders en anderen van harte welkom.

Verwennerij.
Vertoeven op de tribune betekent niet alleen een droge warme plek met mooi uitzicht, maar ook een stukje verwennerij. Tijdens de optocht wordt u voorzien van een lekker hapje, drankje en zelfs boeremoes met worst. Dubbel genieten dus!

Mensen met een beperking gratis toegang.
Omdat Schaijk een Werelddorp en Stichting Carnaval De Moeslanden het belangrijk vinden dat iedereen uit de gemeenschap deel kan nemen aan het carnavalsfeest, mogen mindervaliden gratis gebruiken maken van deze faciliteiten. De mensen met een beperking hebben reeds een persoonlijke uitnodiging ontvangen.  Begeleiders en andere geïnteresseerden betalen een kleine vergoeding à  € 11,00 per persoon.

Voor kaartjes kunt u terecht, na 23 januari 2016 bij Haku, Europaplein 9  Schaijk. Wees er snel bij, want op is op.


Voor meer info kunt u bellen met:

Hans Kuijpers             0486-462182

Mark van Zummeren   0486-461317

Fons Roelofs              0486- 462458

Leonard Steetsel       0486-461939

Willie van Esch          0486-462203


logo

terug naar boven