Menu

20-06-2020 > Beleef Schaijk, 2e Editie

Afgelopen April bij koud en zonnig weer de eerste Editie van Beleef Schaijk gehad; dat was een mooi feestje. En het wordt nog mooier want we gaan voor de 2020 editie wat meer richting zomer, met als doel toch vooral mooi weer te hebben; ideaal voor een straatfeest. 

Was je er de vorige keer niet bij? Kijk dan hier nog eens terug:
- http://www.beleefschaijk.nl
https://www.facebook.com/events/schaijk/beleef-schaijk-2020/607868796398704/

We zien jullie graag in Juni weer in het nieuwe Hart van Schaijk

Lees meer...

06-06-2020 > BreakOut Run 2020

Op 6 en 7 juni is er weer een grote uitbraak gepland ! De BreakOut Run vindt dan weer palats in en rondom het water van Camping de Maashorst aan de Palmstraat. Elk jaar trekt dit evenement weer duizenden deelnemers naar ons mooie Schaijk. Een mooie activiteit voor jong en oud. Om mee te doen of om aan te gaan moedigen. Ben erbij in 2020: https://www.breakoutrun.nl

Lees meer...

02-06-2020 > Maashorst Fiets 3 Daagse

Op 2,3 en 4 Juni 2020 vind de 5e editie van de MAASHORST Fiets 3 Daagse plaats.
Helaas vind ik deze nog niet terug op Schaijk een wereld dorp.
 
Kosten zijn €4,- per dag of €10,- voor alle 3 de dagen.
starten kan bij de potter van af 9:30 tot 14:00u.
 
Het eerste lustrum van onze fietsdriedaagse komt dichterbij, 2, 3 en 4 juni 2020 zijn dan ook de data die u nu al kunt reserveren in uw agenda. Drie dagen fietsplezier in en door Maasland en Maashorst met prima uitgepijlde routes zoals u inmiddels van ons gewend bent. Thema van dit lustrumjaar is “Kastelen” en daar zijn er meer van te vinden als u vooraf zult vermoeden. Vanuit Schaijk doorkruist u in deze drie dagen de gehele bosrijke landelijke maar ook historische omgeving van oostelijk noord Brabant en ‘n stukje Gelderland.
 
De eerste dag brengt u via de noordelijke Maashorst oftewel Herperduin naar de Maas. De korte 35 km route blijft aan de Brabantse kant, de langere 60 km. tocht pakt ook de Gelderse zijde mee. Een eerste dag met volop afwisseling in bos-, polder- en dijklandschap.
Op dag 2 staat de zuid-oostelijke richting op het programma. Richting Langenboom, Haps en Wanroy is ook hier onderweg veel moois te bewonderen met mogelijk zelfs een pauzeplaats in of bij een van de kastelen. Daarnaast zijn ook waterplas “De Kuulen” en de maashorst-wijngaard op de Kreitsberg een tussenstop onderweg waardig.
 
De slotdag is inmiddels traditioneel de “echte” dag van de Maashorst, waarbij het westelijke deel van ons fraaie natuurgebied aan bod komt. De vele, recent vernieuwde, maashorst-fietspaden voeren u als deelnemer naar Nistelrode en Heeswijk-Dinther. Bossen en vennen afgewisseld met open en natuurrijk landschap, dwars door de kern van het Maashorstgebied dat is wat deze derde dag te bieden heeft, met uiteraard een gezellige muzikale finish in Schaijk. 
 
Met Vriendelijke Groet,
 
Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed