Menu

29-03-2020 > ENJOY markt in de Phoenix

De eerste ENJOY markt wordt georganiseerd door twee vrolijke tantes, die regelmatig deelnemen aan markten/beurzen met hun uit de hand gelopen hobby. Deze twee hobbyisten uit Overlangel en Schaijk dachten: dat kunnen wij ook, we gaan zo'n markt zelf organiseren. Hopelijk wordt het een terugkerend evenement voor Schaijk en omgeving.
ENJOY wordt georganiseerd om hobbyisten en (beginnende) kleinbedrijven de mogelijkheid te bieden om hun product onder de aandacht te brengen.

Er is volop variatie in aanbod o.a : houtbranden, snoeptaarten & traktaties, zelfgemaakte kaarten, kinderspeelgoed, radio's, bedrukkingen, oriflame, optidee, smincken, zelf ontworpen tassen, vogelhuisjes , waxmelts, zelfgemaakte kaarsen, biologische producten , kleding, sieraden & accessoires en nog veel meer.

Kom je ook langs in De Phoenix? Zondag 29 maart van 10:30 tot 16:00 uur. Entree is gratis.
* Zou je willen deelnemen, mail dan voor informatie naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
* Vol = Vol

Lees meer...

22-03-2020 > De Loreley brengt Stabat Mater ten gehore

De Landerdse gemengde zangvereniging “De Loreley” nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de uitvoering van een Stabat Mater in de Vastentijd van 2020.  
De begeleiding wordt verzorgd door een klarinet choir dat is samengesteld uit leden van Harmonie Zeelandia.
Dit schitterende werk werd geheel gecomponeerd en ingestudeerd door onze dirigent: Antoon Ariëns.
Het geheel staat uiteraard ook onder zijn leiding.
De uitvoering, die ruim één uur zal duren, wordt volgens traditie in het Latijn gezongen maar wij zorgen daarbij voor een Nederlandse vertaling, zodat u de tekst kunt volgen.

De uitvoeringen vinden plaats op zondag 22 maart 2020 in de parochiekerk van Schaijk,  Aanvang 14.00 uur.
En op zondag 29 maart 2020 in de Grote kerk in Oss. Aanvang tevens 14.00 uur. De entree bedraagt € 7,50 per persoon.

Lees meer...

14-03-2020 > Pizza avond bij de Boshut

Winterse Pizza Avond, eet gezellig mee! Geniet van de vers bereidde OER-pizza's uit onze houtgestookte oven. Aan tafel om 19:00 uur. €16,- voor volwassenen; €8,- voor kinderen t/m 11 jaar; €0,- voor kinderen t/m 2 jaar. Inclusief nagerechtje - exclusief drankjes. Tijdig reserveren is noodzakelijk: 0486464646 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

05-03-2020 > Kreeftenavond bij de Notaris

Vind jij het lekker om kreeft te eten? Onze chef heeft een 4 gangen diner bedacht met uiteraard 3 gangen kreeft en een lekker dessert. Daarbij serveren we een mooi wijnarrangement in samenwerking met onze wijnleverancier. U kunt een tafel reserveren via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon 0486-460777

We vragen 39,50 per persoon inclusief een mooi wijnarrangement.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed