Menu

15 t/m 19 juli - Moeschakamp 2019

Zit je in Schaijk op de basisschool? Dan kun je meedoen met het Moeschakamp van 15 tot en met 19 juli 2019.
Als het je leuk lijkt om samen met alle andere kinderen en de leiding er weer een spannende, avontuurlijke, maar zeker ook gezellige week van te maken … kom dit jaar dan naar het “Heksen en Tovenaars” Moeschakamp!

Stichting Jeugdvakantiewerk Schaijk organiseert tijdens de zomervakantie het Moeschakamp, voor kinderen vanaf groep 2 tot en met groep 8 van de basisschool. In de Moeschaweek worden er allerlei spelletjes en activiteiten binnen een thema gedaan, op en rondom ons eigen terrein aan de rand van de Maashorst. Elk jaar mogen we weer een grote groep van zo’n 300 kinderen verwelkomen tijdens deze week. Met behulp van vele vrijwilligers is het elk jaar weer een prachtige week met veel uitdagende activiteiten voor alle kinderen.

Meer informatie via www.moescha.nl

 

Lees meer...

12 t/m 15 juli - Jongerenvakantieweekend 2019

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar, zit je op het voortgezet onderwijs en lijkt het jou leuk om komende zomervakantie een lang weekend gave activiteiten en spellen te doen met vrienden en vriendinnen? Schrijf je dan snel in voor het Jongeren Vakantie Weekend!

Het Jongeren Vakantie Weekend wordt elk jaar speciaal georganiseerd voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar uit Schaijk en omgeving, dus opgeven en meedoen mag ook wanneer je niet in Schaijk woont. We bedenken elk jaar een nieuw thema en nieuwe spellen, maar er is ook zeker tijd om te chillen. Tijdens dit weekend zullen spanning en ontspanning elkaar op een leuke manier afwisselen. Denk hierbij aan stoere (water)spellen, gave en spannende avondprogramma’s, elke avond een kampvuur en lekker eten en drinken! Het weekend vindt dit jaar plaats van vrijdag 12 tot en met maandag 15 juli 2019.

Nieuwsgierig geworden en zin in een weekend vol plezier en avontuur met vrienden, vriendinnen en andere leeftijdsgenoten?

Voor vragen of wanneer jij jezelf wilt aanmelden, kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet ons niet te volgen via Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes van dit gave weekend!

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed