Menu

23 maart - De Schaijkse Quiz - Quizavond

Daar gaan we weer!

De eerste voorbereidingen voor De Schaijkse Quiz zijn al in volle gang. De datum is geprikt, we hebben een mooie locatie op het oog en de eerste vragen liggen alweer klaar. Vorig jaar namen maarliefst 55 teams en zo'n 800 Schaijkenaren deel aan de quiz. Zou de quiz dit jaar weer zo'n daverend succes worden? Aan ons zal het niet liggen! Ben jij ook enthousiast? Bekijk dan snel alle tips en tricks en neem de spelregels goed door. Heb je een team verzameld? Schrijf je dan in op onze website: www.deschaijksequiz.nl. Op onze facebookpagina kun je de komende maanden alvast wat voorpret verwachten.

Lees meer...

23 en 30 maart - Tweede editie van Schaijkse Quiz

SCHAIJK - Op de zaterdagen 23 en 30 maart vindt voor de tweede keer de Schaijkse Quiz plaats. "Na een zeer geslaagde eerste editie met ruim 50 teams, zo’n 800 deelnemers, een verdiende winnaar (foto) en een goed doel dat enorm blij was met de hoofdprijs, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven", laat de organisatie weten. "De voorbereidingen zijn in volle gang, het quizboek begint vorm te krijgen en er hebben zich intussen al zo’n 40 teams ingeschreven."

Hoe zat het ook alweer? "De Schaijkse Quiz is niet goed voor slechts één leuke avond, maar voor twee fantastische avonden. Op de eerste avond ga je met je team een spannende avond tegemoet gevuld met kennisvragen en weetjes, zoek-, geheime en zeker ook bijzondere opdrachten. Bij deze opdrachten zul je niet alleen je team nodig hebben, maar ook (oud-) dorpsgenoten, familie, vrienden en misschien zelfs vage kennissen. Omdat die avond al druk genoeg is eindigen we niet op dezelfde avond, maar laten we deelnemers een week in spanning om op de volgende zaterdagavond te knallen op de afsluitende finale- en feestavond."

Inschrijven
Op www.deschaijksequiz.nl staat aanvullende informatie over onder meer de spelregels, organisatie en andere wetenswaardigheden. Tot 3 maart kunnen teams zich inschrijven voor de Schaijkse Quiz.

Lees meer...

23 maart - Rockefeller Reunion

Noorderlicht Schaijk / De oude Rockefeller
22.00 - 04.00 uur
Schutsboomstraat 71/73
Schaijk

We gaan terug in de tijd, en wel richting de 90ties! Samen terug naar de legendarische disctheek de Rockefeller.
Wie kent ze nog! 'T schipperscafe, the pub, bierstube, rockcafé en the danceroom. Veel bekende DJ's zijn hier geweest zoals Marco V, Fedde Le Grand, Tiesto, DJ Jean, Charly Lownoise & Menthal Theo. Ook andere wereldberoemde acts als Two Unlimited, Venga boys 2, Brothers on the 4th floor, Volumia, Linda,  Roos en Jessica,  Party Annimals,  CB Milton enz enz.

Dus Partypeople van toen.... we gaan er weer voor! En wel op 23 MAART 2019! Regel alvast een oppas, want de meesten hebben inmiddels kinderen. Als ze al de juiste leeftijd hebben neem je ze gewoon mee en laat je zien hoe jullie deden feesten in die tijd. Oude herinneringen ophalen met oude bekenden van toen. Voor iedereen die de Rockefeller periode wil herbeleven, tot dan op 23 maart 2019!

Lees meer...

4 maart - Moestempel 2019

Loopgroepen, wagens, kapellen, de drie uur durende optocht van het Moesland (Schaijk) is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je raam kunt kijken? Dan kom je naar de verwarmde tribune in de Schutsboomstraat omgeving Apotheek. Schaijk een Werelddorp, MKB Schaijk-Reek organiseert in samenwerking met Stichting Carnaval De Moeslanden deze unieke mogelijkheid.

In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor o.a. mensen met een beperking, ouderen en mensen die slecht ter been zijn,en hun begeleiders, maar U bent ook van harte welkom!

Lees meer...

3 maart - Jeugdoptocht Schaijk

Op zondag tijdens de carnaval is de enigste echte Jeugdoptocht van heel Brabant en verder.
De jeugdoptocht van het Moesland!! En weet je wie daar aan mee doen? Ontzettend veel jeugd van het Moesland, elk jaar rond de 500 Moeslandse kinderen doen mee aan de mooiste en geweldigste optocht van heel Nederland en verder. En gelukkig  is er dan ook nog jeugd die samen met al die mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, grote carnavalsclubs en vele bezoekers langs de kant naar die mooie optocht komen kijken. (bron & foto jeugdcarnavalschaijk.nl)

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed