Menu

02-06-2020 > Maashorst Fiets 3 Daagse

Op 2,3 en 4 Juni 2020 vind de 5e editie van de MAASHORST Fiets 3 Daagse plaats.
Helaas vind ik deze nog niet terug op Schaijk een wereld dorp.
 
Kosten zijn €4,- per dag of €10,- voor alle 3 de dagen.
starten kan bij de potter van af 9:30 tot 14:00u.
 
Het eerste lustrum van onze fietsdriedaagse komt dichterbij, 2, 3 en 4 juni 2020 zijn dan ook de data die u nu al kunt reserveren in uw agenda. Drie dagen fietsplezier in en door Maasland en Maashorst met prima uitgepijlde routes zoals u inmiddels van ons gewend bent. Thema van dit lustrumjaar is “Kastelen” en daar zijn er meer van te vinden als u vooraf zult vermoeden. Vanuit Schaijk doorkruist u in deze drie dagen de gehele bosrijke landelijke maar ook historische omgeving van oostelijk noord Brabant en ‘n stukje Gelderland.
 
De eerste dag brengt u via de noordelijke Maashorst oftewel Herperduin naar de Maas. De korte 35 km route blijft aan de Brabantse kant, de langere 60 km. tocht pakt ook de Gelderse zijde mee. Een eerste dag met volop afwisseling in bos-, polder- en dijklandschap.
Op dag 2 staat de zuid-oostelijke richting op het programma. Richting Langenboom, Haps en Wanroy is ook hier onderweg veel moois te bewonderen met mogelijk zelfs een pauzeplaats in of bij een van de kastelen. Daarnaast zijn ook waterplas “De Kuulen” en de maashorst-wijngaard op de Kreitsberg een tussenstop onderweg waardig.
 
De slotdag is inmiddels traditioneel de “echte” dag van de Maashorst, waarbij het westelijke deel van ons fraaie natuurgebied aan bod komt. De vele, recent vernieuwde, maashorst-fietspaden voeren u als deelnemer naar Nistelrode en Heeswijk-Dinther. Bossen en vennen afgewisseld met open en natuurrijk landschap, dwars door de kern van het Maashorstgebied dat is wat deze derde dag te bieden heeft, met uiteraard een gezellige muzikale finish in Schaijk. 
 
Met Vriendelijke Groet,
 
Redactie SEW

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer in deze categorie: « 06-06-2020 > BreakOut Run 2020
terug naar boven