Menu

22-01-2020 Lezing en muzikale avond met Ewa Maria Wagner

The Read Shop, Spijkers en "Hartje Groen" organiseren een lezing op woensdag 22 januari 2020 in de huiskamer 't Hart op Charmecamping Hartje Groen. De lezing wordt verzorgd door Ewa Maria Wagner, auteur van "Het Tristan-akkoord". Ewa Maria Wagner werkt bij het radio Filharmonisch Orkest in Hilversum als altvioliste.Ze komt vertellen over haar debuutroman en samen met collega Frits Wagenvoorde zal zij enkele duetten spelen op (alt)viool. Hierna is er ruimte voor vragen en signeren.

Wil je hierbij zijn geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., koop een kaartje in de winkel of bij "Hartje Groen" (Udensedreef 14, 5374RK Schaijk). Een kaartje kost €5,00 en de avond begint om 19.30 uur.

Ben & Anja Maathuis

The Read Shop is de meest inspirerende verwenwinkel in de wereld van lezen en schrijven en onderscheid zich door beleving en assortiment. Ben en Anja Maathuis zijn het gezicht van The Read Shop Express Schaijk, een winkel waar u terecht kunt voor boeken, tijdschriften, wenskaarten, rookartikelen, papier en schrijfwaren. In de winkel zijn tevens een Postnl-balie en een servicepunt van ING gevestigd.

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven